Kinek tetszik ez a név? Tippeket és ötleteket várok.
Figyelt kérdés
Második babánkat várjuk. Az első kisfiu, Tominak hivják. Most kislányunk lesz, és a Lia néven gondolkodunk.2010. dec. 7. 10:42
11/16 anonim válasza:
A Lina a Karolina becézése. Bár lehet, hogy már önállósult, de a Rokonokban még szinte biztos így van.
12/16 anonim válasza:
Szia! Engem Líviának hívnak, és Lia-nak becéznek. Nekem a sima Lia is nagyon tetszik. Gyermekemnek csak akkor adnám én is, ha hosszú vezetékneve lenne. Egyébként nekem a szüleim történelmi vezetéknév mellé adták.
13/16 anonim válasza:
Aki írta itt a név jelentését, annak írnám: szerintem nem olyan fontos 1-1 név jelentése. Ha nagyon tetszene; beleszeretnék egy névbe, biztos nem érdekelne, úgysem a jelentésén fogod szólítani. Persze, mindenki más, van olyan, akinek igenis számít ez.
14/16 anonim válasza:
Szia!Szerintem is szép név,nekem is a Liána volt a favorit,de a férjemnek nem tetszett igy második neve Lia lett.
15/16 anonim válasza:
Szép név a Lia, de én nem adnám, mert túl rövid. Akkor már inkább a Liána vagy Liliána.
16/16 anonim válasza:
Szia! szerintem gyönyörű név a Liana, (rövid a-val) Mi ezt szerettük volna, de kisfiunk lesz. Nem külföldi, hanem magyar név és a jelentése: jólelkű, szeretetre méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!