Kinek tetszik ez a név? Tippeket és ötleteket várok.
Figyelt kérdés
Második babánkat várjuk. Az első kisfiu, Tominak hivják. Most kislányunk lesz, és a Lia néven gondolkodunk.2010. dec. 7. 10:42
1/16 anonim válasza:
Szia.Nekem nagyon tetszik.Szerintem maradjatok ennél.:)
2/16 anonim válasza:
Jó! nem tucatnév bár nekem kicsit becenévnek tünik de jobb mint a
TIMI- TOMI---- az nagyon vicces lenne ha igy hivnád őket 2 év múlva a játszótéren.
3/16 anonim válasza:
Nagyon aranyos, nekem is tetszik.
4/16 anonim válasza:
Szerintem szép név, csak kicsit rövid. De ez az én mániám, hogy szeretem a legalább 3-4 szótagú neveket :)
Amúgy nekem a kedvenc lánynevem az Aurélia, ebben is benne van a Lia :)
5/16 anonim válasza:
Ha nem rövid a vezetéknév akkor szuper lesz! :)
6/16 A kérdező kommentje:
Amugy egy könyvben utána néztem a Lia név után, és van ilyen sőt ugy irták, hogy ajánlott név, szóval nem ritka. Még van egy név- Liána
2010. dec. 7. 10:48
7/16 anonim válasza:
És a Lina ?
- Móricz Zs. Rokonokban igy hivták a feleséget. -
8/16 anonim válasza:
ma 10:45
Unokatesóm Tamás, húgom Tamara ... :)
Mikor unokatesóméknál voltunk így hívtak bennünket asztalhoz ...
Timi, Tami, Tomi, gyertek enni! :)))
9/16 anonim válasza:
Liána ismerősöm van, először furcsa volt, de hamar megszoktuk. Szerintem mind a két név szép. A Liát inkább akkor adnám a kislányomnak, ha hosszú, kacifántos vezetéknevünk lenne.
10/16 anonim válasza:
Szép név nekem is tetszik de utána néztem h mi a jelentése és azt találtam h vadtehén, antilop.Ne haragudj nem cikizni akarlak de nekem pl az is számit h mi a név jelentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!