Gyerek+család+háztartás mellett, van Anyuka aki rendszeresen nézi a Való Világot és érdekli is?
embere válogatja, én azok táborát erősítem, akik IQ kérdésnek tartják a témát.Elég elkeserítő, hogy a magyar társadalomban van ilyesmire igény. Akkor minek csodálkozunk, ha nálunk a Geronazzo Mária és a Kiszel Tüncike a celeb-kategória?!
Kikapcsolódásnak nagyon elvetemült. A jó filmeket nem vetem meg, de nálam a bulvár kimerül a Fókuszban és a Vacsoracsatában (abban legalább értelmesen beszélgetnek és jó recepteket lehet látni)
Ezt nem nézem, de a TV2 az új vetélkedőt igen
És mostanában a BK-t is megint.
Hát figyelj, nézd ha érdekel, csak azért remélem tisztában vagy vele, hogy ennek a műsornak NINCS semmi kulturális értéke. Sőt, elég nagy szenny. Mindegy, a te dolgod, hogy mit nézel. Én nem azért nem nézem, mert nincs rá időm, az éppen lenne, de egyszerűen irritálnak az ilyen műsorok. Egy részt láttam most belőle, amikor ilyen beszavazás volt vagy mi a fene, azt is csak azért néztem meg, mert az egyik srácot ismertem régről (nem került be).
Mellesleg nem ítéllek el azért, mert nézed, csak mindig úgy vagyok vele, hogy ha az ember sz*rt néz, legalább legyen vele tisztában, hogy igen, az egy sz*r. Na én így vagyok a Jóban rosszban-nal, tisztában vagyok vele, hogy egy silány, felejthető, gagyi sorozat, de néha az én agyamnak is kell valami rágógumi. Én éjjelente hajnai egyig, kettőig is tanulok, általában a JR szokott lenni a határidő, hogy "na, ha vége, akkor kezdem a tanulást". Nálam ez ennyi, tanulás előtt kicsit lezsibbasztom az agyam :D
Amúgy szerintem mindenkinek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen. Én pl. megnézni ezt a hülye sorozatomat mindig találok időt, vagy horror regényeket olvasni szintúgy, de ablakot pucolni már hónapok óta "nem volt időm" :D Persze, rá tudom én fogni arra, hogy jaj hát egész nap rohanok ide-oda, délután meg itthon vagyunk a fiammal és játszunk meg olyankor takarítok, főzök, este meg a tanulás, de persze természetesen ha akarnám, lenne időm ablakot pucolni. Ennyi. Mondhatnám azt is, hogy nekem nincs időm Való Világot nézni, de igazából nem akarok rá időt pazarolni, mert egyáltalán nem érdekel ez a műsor.
Én nézem.
Tisztában vagyok vele, h agyi "rágógumi", de annyi problémám volt/van mostanában, hogy ez tényleg lekapcsolja az agyam, nem kell gondolkozni, annyira silány, h már szórakoztat.
Régebben nem néztem, a BB-ből láttam egyet szériát, de most olyan jó, h már a fiúk tudják, h ilyenkor békén kell hagyni, játsszanak egymással, nekem pedig majd egy óra nyugalmam van:)
Én szoktam nézni szinte minden nap, de még egy adást se láttam az elejétől a végéig, csak részleteket belőle. De nagyjából képben vagyok, hogy ki kicsoda bent. Mivel egyedül nevelem a kislányomat, este nincs jobb szórakozásom, mint a tévé és az internet.
Szerintem nem iq kérdése a dolog, az emberek kíváncsiak, szeretnek "kukkolni", még ha az egy megrendezett és szenzációhajhász szituáció is. Az emberek úgyis nézni fogják, hiába vannak vele tisztába, hogy ez egy "népbutító" műsor.
Nem értek azzal egyet, amit az egyik válaszoló írt, hogy a Toddlers&tiaras (babaszépségversenyek) műsort magasabb szintre helyezi, mint a vv-t. A vv-ben legalább önként csinálnak hülyét magukból az szereplők, míg a kicsi gyerekeket az anyjuk ráncigálja a szépségversenyre, kifestik őket, póthaj, műszempilla, barnítókrém, műfog stb. Ez sokkal szégyenteljesebb műsor, mint a vv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!