Mit gondolsz az abortuszról?
Utolsóval értek egyet. Tudtad, hogy a 6. héttől már ver a szíve? Nem lenne szívem, hogy elvetessem. Csak ha beteg.
Amikor szültem, abortuszosokkal voltam egy szobában. Az egyik csaj mondta, hogy neki 4 gyereke van, és ez a 3. abortusza. Nem tehet róla, mert ő nem szedhet gyógyszert. Én mondtam neki, hogy másképp is lehet védekezni. Erre azt mondta, hogy a spirál mellett is teherbe lehet esni. Biztos igaz, de talán meg kéne próbálni. A pasija meg ki-be mászkált a kórterembe. A nővérke rászólt, hogy újszülött van a szobában, tilos bemenni. Amikor a nővérke kiment, visszajött, mintha mi sem történt volna. Mit lehet várni ilyen nemtörődöm embertől?!
A nővérke mondta nekem, hogy csak ebben a kórházban napi 26 abortusz van, szülés úgy 4-5 átlagban.
Azért ez tényleg borzasztó statisztika.
Amikor bementem a nőgyógyászatra, hogy terhes vagyok, a doki már kezdte a hegyi beszédet, hogy miért nem lehet védekezni, stb. Mondtam neki, hogy tervezett baba, megszülöm, és kikérem magamnak. Nagyot nézett, és sűrűn elnézést kért, és mondta, hogy én vagyok ezzel a kisebbség. Szomorú, hogy ilyen világot élünk.
kedves 9:27
A missed ab és az abortusz nem ugyanaz. Az abortusznál az orvos öli meg a magzatot az anya kérésére, míg a missed ab-nál a már elhalt magzat eltávolításáról van szó. Ez olyan mintha az élve eltemetést az temetéssel azonosítanánk. Pedig nem mindegy, hogy élő vagy halott magzatról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!