Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Régen hogyan birkoztak meg a...

Régen hogyan birkoztak meg a fiatal anyák a gyerekneveléssel, amíg nem volt gyakorikredesek.hu?

Figyelt kérdés
A kérdések mennyiségéből ítélve szinte képtelenségnek tűnik a gondolat.
2010. dec. 3. 09:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
11:13 vagyok még mindig. Szerintem meg a tapasztalatcseréről szól ez a kategória. Én nagyon sok hasznos infóval találkoztam már itt.
2010. dec. 3. 13:13
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én leszek itt a fekete bárány.Könnyen megoldották,mert ez a természet rendje.Nem "nyavajogtak"tették a dolgukat.Édesanyám egyedül nevelt fel háromunkat.Mindig rend volt,volt főtt étel és volt tiszta vasalt ruhánk.Ha gondja volt az álapotunkkal orvoshoz vitt minket.Nem kérdeztgette a szomszédot x-et és y-t.Nem akarok senkit megbántani,de nagyon sok felesleges buta kérdés van.Ami régen természetes volt az most divat.Mert igen divat lett gyereket szülni,valakinek gyermeke van,megállt az élet.
2010. dec. 3. 14:22
 13/21 anonim ***** válasza:
Többet, jobban figyeltek a "belső hangra" , a megérzéseikre és a gyermekükre. Szerintem.
2010. dec. 3. 14:43
 14/21 anonim ***** válasza:
Miért is baj a valaki társaságra vágyik???
2010. dec. 3. 15:33
 15/21 A kérdező kommentje:

"Miért is baj a valaki társaságra vágyik???"

- Ki mondta, hogy baj? Nem kell semmit sem a számba adni acsak azért, mert vitázni van kedved.

A baj az, hogy ez nem egy fórum. Megvan a helye annak, ha valaki társaságra vágyik.

2010. dec. 3. 18:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem tévedsz,hogy csak a fiatal anyukák kérdeznek baromságokat, nekem volt szerencsém már pár idősebb anyát is látni, hogy milyen bénácskák.
2010. dec. 3. 22:11
 17/21 A kérdező kommentje:

"Szerintem tévedsz,hogy csak a fiatal anyukák kérdeznek baromságokat, nekem volt szerencsém már pár idősebb anyát is látni, hogy milyen bénácskák."

- Hol állítottam, hogy CSAK a fiatal anyukák kérdeznek baromságokat? Idézz, kérlek.

2010. dec. 4. 13:23
 18/21 anonim ***** válasza:
khm...és hogy ki akar kötekedni..mindenki irásába belekötsz!
2010. dec. 4. 14:15
 19/21 A kérdező kommentje:

"khm...és hogy ki akar kötekedni..mindenki irásába belekötsz!"

- Neked meg mi bajod? Mondtam volna valakire, hogy kötekedik? Nem. Nálad kötekedés az, ha reagálok egy engem ért kritikát? Furcsa gondolkodásra vall ez.

Vagy egyszerűen csak magadra vetted a kérdésem? Az nem az én hibám.

2010. dec. 4. 16:39
 20/21 anonim ***** válasza:

"Régen hogyan birkoztak meg a fiatal anyák..."

Sztem ebből az jön le,talán ha kihagyod a fiatal szót akkor nem így értelmezem,nem kell a csak szót oda tenni hogy így értelmezzem.

2010. dec. 4. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!