Régen hogyan birkoztak meg a fiatal anyák a gyerekneveléssel, amíg nem volt gyakorikredesek.hu?
"Miért is baj a valaki társaságra vágyik???"
- Ki mondta, hogy baj? Nem kell semmit sem a számba adni acsak azért, mert vitázni van kedved.
A baj az, hogy ez nem egy fórum. Megvan a helye annak, ha valaki társaságra vágyik.
"Szerintem tévedsz,hogy csak a fiatal anyukák kérdeznek baromságokat, nekem volt szerencsém már pár idősebb anyát is látni, hogy milyen bénácskák."
- Hol állítottam, hogy CSAK a fiatal anyukák kérdeznek baromságokat? Idézz, kérlek.
"khm...és hogy ki akar kötekedni..mindenki irásába belekötsz!"
- Neked meg mi bajod? Mondtam volna valakire, hogy kötekedik? Nem. Nálad kötekedés az, ha reagálok egy engem ért kritikát? Furcsa gondolkodásra vall ez.
Vagy egyszerűen csak magadra vetted a kérdésem? Az nem az én hibám.
"Régen hogyan birkoztak meg a fiatal anyák..."
Sztem ebből az jön le,talán ha kihagyod a fiatal szót akkor nem így értelmezem,nem kell a csak szót oda tenni hogy így értelmezzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!