Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretném megvenni a kiságyat...

Szeretném megvenni a kiságyat milyet tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Ikrek lestnek!Milyet vegyünk?

A szülésig még sok idö pár honap van hátra de szeretnénk megvenni a kiságyat.

Milyet vegyünk?

2010. dec. 2. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Iker ágy nincs, illetve láttam már, de az ilyen egyedi készítésű, olyan nagy meg sajna nincs amiben 2 baba elfér kényelmesen.Szóval szerintem vegyetek 2 simát és tegyétek egymás mellé, hogy azért láthassák egymást, bár igaz,hogy ott lesz a rácsvédő, de hát akkoris közelebb van ez:)

Vagy készíttetsz egy kb 2 évre elég ágyat ami jó nagy, 2 babás:)

2010. dec. 2. 22:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem, az felesleges, hogy kombinált legyen. Úgysem kell a két pelenkázó szekrény. Sima ágyat javasolnék és egy pelenkázós szekrényt, amiben alul elférnek a babák ruhái. Lehet kapni olyan kiságyat is, aminek van ágyneműtartója. Ha nem túl nagy a szoba, hogy elférjen esetleg még egy szekrény a babák dolgainak, ott is sok mindent tárolhatsz, akár a ruhákat is. Van olyan is, aminek gurulós kerekei vannak, de le lehet fixálni is. Mindenképp legalább 3 fokozatba lehessen állítani a fekvő részét. Az is jó dolog, amelyikből két rácsot ki lehet venni az elejéből, Ha nőnek a pindúrok, majd hasznát veszed. :)
2010. dec. 3. 07:05
 3/3 A kérdező kommentje:

És ha egy ágyba aludnának ketten elöször és mikor nagyobbak szépen külön teszem öket?Ugy értem hogy egyik az egyik végében a másik a másik végében.

Ha ki lesz festeve a szobájuk akkor mehetnek oda de elöször velünk lesznek.A hely pedig nem nagy nem férne el két kiságy egy nagy még talán de kettö nem.

Azt hittem van valami nagyobb de nem sokkal.

Na mindegy ezt akkor még ki kell találni.:-)

Köszönöm a válaszokat.

2010. dec. 3. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!