Szerintetek megéri a kiságyat pelenkázóval együtt megvenni?
Én arról tudok nyilatkozni,milyen amikor nincsen egyben.
Az az igazság,hogy én mindig is ilyet szerettem volna,mint amit te is írsz.
Csakhogy közben volt már egy olyan komódunk (ikeás) ami pelenkázóvá alakítható,így nekünk felesleges lett volna egyben megvenni.
Mostmár nem bánom,mert látom az előnyeit annak,hogy külön van.
Úgy variálom a bútort a szobában,ahogy akarom.
Az ágyat nem teszem a fűtőtest közvetlen közelébe,mert az nem tesz jót a babának (aki mondjuk már 2 évesre nőtt),de a fürdés után a pelenkázáskor azért jót tesz ha melegebb helyen van.
szerintem a pelenkázó csak egy fölösleges akármi, amit jól megvetetnek az emberrel. én tudtam pelenkázni az ágyon is vagy a kanapén. ingyen.
inkább vennék olcsóbb ágyat és másra költeném a pénzt.
Nekünk ilyen van:
Én nagyon szeretem, nem bántam meg, hogy ezt vettük. Mivel semmilyen komódunk, kis szekrényünk nem volt, így úgy gondoltuk, hogy inkább ilyen több funkciós, később átalakítható ágyat veszünk! Van ágynemű tartója, leszedhető a pelenkázó, ami később kis szerkénnyé alakítható, az ágy pedig gyerekágyként használható majd, ha már akkora lesz a törpe. És legalább passzolni fognak egymáshoz akkor is majd a bútorok.
Szóval ízlések és pofonok, de nekünk megérte ilyet venni!
10 körül kapsz sima natúr fenyő ágyat, max ugyanannyiért pelekázót.
Nekünk 2 éve van sima 4 állásos fenyő ágya a gyegreknek, párom csinált hozzá ugynolyan pelekkázót, szintén fából
A kombi ágyak nagy xarok, főleg, ami bútorlapból van
Szia!
Szerintem jobban megéri külön-külön megvenni.
De igaza van az egyik válaszolónak, nem kötelező pelenkázó komódot is venni, mert tényleg lehet az ágyon is pelenkázni. Lehet, hogy mi sem veszünk komódot, majd meglátjuk.
Azt olvastam, hogy a legtöbb bababaleset, azért történik, mert a babák a kombi kiságyakból a pelenkázón keresztül próbálnak kimászni, és onnan sokkal nagyobbat esnek.
Én ilyen kiságyat néztem ki:
és ilyen pelenkázót:
A nem leereszthető oldalú ágyak, tényleg csak 10000-be kerülnek.
Ha nagyon kombit akartok, itt vannak 38500-ért, 38900-ért:
Ha pelenkázót vesztek, szerintem olyan a jó, mint amilyet belinkelt az egyik válaszoló, fölül 2 fiók, alatta 2 ajtós, polcos rész.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!