Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri a kiságyat...

Szerintetek megéri a kiságyat pelenkázóval együtt megvenni?

Figyelt kérdés
Olyan kiságyakat nézegetünk párommal, amibe bele van építve a pelenkázó. 40-45 körül mozognak. Mennyire jó? Van valakinek egyben?
2011. jún. 1. 11:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, hogy miért kell le sz@rozni azt ami a másiknak tetszik...

Anyósoméknál egyszerű rácsos fenyő kiságy van. Már több helyen megrepedt, elég nyegle, mégse mondom rá, hogy sz@r!

2011. jún. 1. 12:15
 12/17 A kérdező kommentje:

Ha neki ez a véleménye, akkor ez, lehet sajátja demokrácia van! Lehet, hogy tényleg külön kéne, mert ugye a kombik csak egyben mozgathatók. Lehet, hogy meggondolandó a különvétel:)

Nagyon köszi a válaszokat mindenkinek!

2011. jún. 1. 12:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekünk kombi volt, imádtam. Legalább tudtam hol tárolni a pelusokat, popsitörlőket, szépen sorba voltak rakva a pelenkázó polcán, láttam, hogy kb. mikorra fogy el. A pelenkázóban voltak alul a törölközők, textilpelusok, fürdetők, meg minden, ami a kicsinek kellett. Ezeknek a kombi ágyaknak nagyobb a fekvőfelülete is, legalábbis a miénknek az volt. Míg egy sima ágy ált. 60x120as, addig a mi kombi ágyunk fekvő felülete 75x 140es volt. És a rácsa is magasabban volt, mint a sima kiságyaknak, tehát nem tudott kimászni belőle, mikor már alul volt a rács.

Elajándékoztam egy most ikreket váró anyukának, mert vettünk komplett egy gyerekszoba bútort, ahhoz volt sima kiságy, jó 2 hét kellett, mire a fiam átszokott abba, mert mint írtam, ő megszokta a tágas helyet, ebbe pedig koppan állandóan. Ja, és rögtön átmászott rajta... :S

Sógoroméknak fenyő kiságyuk van, Ikeás, 10ezer Ft-os, a gyerek már szétrágta az egészet, 4 foggal darabokat harapott ki belőle...

2011. jún. 1. 12:57
 14/17 anonim ***** válasza:

A régi lakásban kombi kiságya volt a nagyfiamnak, nekünk jó volt, mert volt hozzá elég hely.

Ha szűkös a tér, akkor valóban nem éri meg még azzal is elvenni belőle.

Viszont az ágyon pelenkázásról meg annyit, hogy akkor az ahhoz szükséges dolgokat ott kell tárolni vhol az ágy környékén és az nem valami esztétikus (szerintem).

Meg hát később, amikor már kúszni-mászni fog a kicsi, akkor el kell pakolni előle a popsikrémet stb, úgy meg elég macera lesz a pelenkázás. Oké előkészíted, de van olyan, amikor gyorsan kéne csinálni :)

2011. jún. 1. 13:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Attol fugg, hogy neked tetszik-e, vagy milyen elkepzeleseid vannak.

Nekem biztosan nem erne meg, eleve nem tetszett, utolag meg orulok, hogy nem tetszett. Teljesen praktikatlan lett volna nekunk ilyet venni.

Amikor az elso gyermekunk szuletett, akkor kicsi volt a lakas, igy csak kisagyat vettunk es pelenkazo/furdeto allvanyt egyben, ami gurulos volt es volt rajta 2 nagy pakolos resz es harom kicsi. Nekunk ez jo volt, mert konnyen behuzta a furdoszobaba furdeteshez, napkozben a szobaban volt, azon pelenkaztam. Minden babacucc elfert a pakolos reszeken a ruhakon kivul, az osszes pipere, pelenka, kremek, tenyleg minden.

Amikor a masodik gyermek szuletett, akkor mar ket szintes hazban laktunk. A kisagy fent volt az egyik haloban, a pelenkazo/furdeto szinten a babaszobaban, furdeteskor szinten betoltam a furdobe.

Mi viszont egesz nap lent voltunk a nappaliban, vagy a kertben, igy konkretan napkozben nulla alkalommal volt a gyerek a pelenkazon tisztaba teve, a kisagyban sem aludt egesz nap, utazoagyat allitottam fel a ferjem dolgozoszobajaban a foldszinten inkabb, abban aludt napkozben. Vagy a kertben.

Ket gyerek volt, en nem rangattam volna fel magammal mindkettot csak azert, mert fent van a pelenkazo es pelust kell cserelni, viszont felugyelet nelkul sem hagytam volna lent az egyiket. (Mindketto pelenkas volt, mert csak bo egy ev volt a korkulonbseg.)

Ha lesz harmadik gyerek, akkor kisagyat veszek es egy muanyag babakadat (az ikeas egyszeru es jo), sem kulon pelenkazo, sem kulon komod, sem gurulos allvany, sem semmi nem kell.

2011. jún. 1. 13:39
 16/17 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

Pont ugyanaz a kombi kiságyunk van amit ez egyik válaszoló linkelt.Nekem maximálisan megfelel rengeteg cuccot lehet benne tárolni,az első pár hónapban simán elfért benne az összes kis ruhája a fiamnak.Hozzáteszem juniusi születésű igy nagy vastag ruhák nem kellettek az elején.Tehát én nem bántam meg,hogy a kombi mellett döntöttem.

2011. jún. 1. 22:34
 17/17 A kérdező kommentje:

Hát úgy látom megoszlanak a válaszok, de még hálisten van egy kis időnk eldönteni!

Köszönöm a válaszokat! :) Mindenkinek jó egészséget kívánok!

2011. jún. 2. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!