Mit adtatok a gyereknek enni mikor rotavirussa volt es kellett neki diétázni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 17:49
1/7 anonim válasza:
Mi rotavírussal a fertőző osztályon feküdtünk. Ott háztartási kekszet ehetett meg főtt krumplit kapott, cukor nélküli teát.
Túlzottan nem volt igénye a kajára, úgy értem, hogy nem keveselte, mert eleve minden kijött belőle. De itthon is folytattuk. Köményes főtt krumpli meg keksz. Na meg sok izetlen tea, nehogy kiszáradjon. A folyadék volt nagyon lényeg.
2/7 anonim válasza:
Főtt répát is lehet nem? Én csak gyerekkoromból emlékszem erre.
3/7 anonim válasza:
Én csak itattam, mert nem fogadott el semmit. 2 éves volt.
4/7 anonim válasza:
Basszus, hol van most ilyen nyavaja?
5/7 anonim válasza:
krumpli, keksz,tea, tea, tea.
de nem sokat evett.
6/7 anonim válasza:
3 napig semmi, csak keksz vagy ropi. Negyedik napon piritott zsemle, főtt krumpli, répa. És aztán folyamatosan visszavezetni a többi ételt.
7/7 anonim válasza:
Sós főtt krumpli,párolt rizs,párolt sárgarépa,háztartási keksz.Gyerekorvosunk mindig azt mondja,hogy ilyenkor lehet jóval édesebb a tea,mert a szénhidrát bevitel ilyenkor minimális és azzal kicsit kompenzáljuk.Szóval édes tea és szűrt almalé kortyolgatva,nem szabad sokat egyszerre,,mert akkor hamar ki is jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!