Hol NEM veszel gyerekruhát? Miért?
Én kínaiban nem vettem, és nem is fogok venni a babámnak ruhát, pláne nem zoknit, és harisnyát. Hiába írják rá, hogy pamut, nem az!!! A magyar gyártók által készített zoknik, harisnyák nem sokkal kerülnek többe, és nem a kínaiakat akarom gazdagítani!
Nekünk a legtöbb ruhánk a C&A-ból, és a H&M-ből van. Szerintem jó áron vannak, és a minőségük is jó. Brendonban is szoktunk néha vásárolni, sapkát például ott tudtam venni olyat, ami tetszett és babámra is jó volt. A tescoban pizsiket és bodykat vettem, azok is jók.
Ha tescoban 3 body 2200 ft és a C&A-ba 790/darab, akkor százszor inkább C&A.
A tescos kinyúlik, kifakul....és egyáltalán nem olcsók
És H&M, vannak oylan használt cuccai lányomnak, amik innen valók, úgy kaptuk és azok még mindig normálisan néznek ki.
Kínaiba, mert műszállas!
Auschanba mert úúútálom a műanyag patentot a pici rugikon, sztem írtó gyagyi.
Brendonban és sok olyan helyen ahol méreg drága, kivétel, hogyha épp akció van és nagyon tetszik a darab.
Egy turiba szoktam csak nézelődni, mert az olyan mint egy butik...néha az árak is..:O(
Tescoba is igyekszem akkor venni amikor épp 70%-os akció van, de a cherokee rucik nagyon jók sztem.
Az aukcióval sokszor megjártam, kaptam már dohos holmit amit dobtam is ki a fenébe..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!