Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan ruhamárka (gyártó),...

Van olyan ruhamárka (gyártó), amit a legtöbbször veszel a gyerekednek?

Figyelt kérdés
Inkább több helyről származnak a gyerekruhák, vagy jobbára ragaszkodsz egy márkához, egy céghez?
2011. aug. 14. 15:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
bodybol a scamp amihez ragaszkodtam.
2011. aug. 14. 15:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csak angol bálásban vásárolok. Amit ott veszek, még 30 mosás után is szép marad. Ha bemegyek egy boltba, ott többnyire kínai ruhák vannak és pár mosás után kinyúlnak. Ráadásul turkálóban a bolti ár töredékéért kapom meg mindet. Egyébként nincs kedvenc márkám.
2011. aug. 14. 15:55
 3/17 anonim ***** válasza:
Használtan next. Többedik gazdájaként is gyönyörűek a ruhák. Vatera, teszvesz.
2011. aug. 14. 16:16
 4/17 anonim ***** válasza:
Én a tescos ( cherokee, F&F) ruhákat nagyon szeretem, jó áron vannak és a badyk is 100% pamutból vannak.Ha akcióznak akkor meg különösen megéri.
2011. aug. 14. 16:33
 5/17 anonim ***** válasza:

15:54-es!

Nekem a scamp badyk és ruhák nem váltak be.A varrás mentén gyakran megbomlott és hamar lekopik, megtöredezik a minta is rajta, a melegítőnadrágjaik sem bírják sokáig, hamar kilyukadtak amikor másztak a fiaim.

Viszont a cherokee badyk minden szempontból jók, nem nyúlnak ki, nem szakadnak, sokáig szépek maradnak.A melegítőik szintén sokkal jobban bírják a kiképzést:)

2011. aug. 14. 16:38
 6/17 anonim ***** válasza:
45%

Általában George, Lollipop és Topolino rucikat használunk, ezekkel nagyjából meg vagyok elégedve.

Igazából nekem a Next egyáltalán nem jött be.

Az oké, hogy szépek és színesek, de szerintem egyáltalán nem annyira színállók.

Nekünk is van néhány, de semmivel nem jobb, mint a többi átlagos márka.

2011. aug. 14. 17:27
 7/17 anonim ***** válasza:

16.38as:

nekem a tescos nyult 2 mosás után mindig.

a scamp birja,sose szakadt.a minta is csak azon repedezett amit több mint fél évig hordtunk napi szinten,most egy másik babának adtunk mindet,mert olyan mint az uj.

2011. aug. 14. 17:59
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem ragaszkodom semmilyen márkához. A Scampot mondjuk nem szeretem, nekem lejönnek a minták, feliratok a kisruhákról egy-két mosás után (kímélő programmal is), de a többi ruhával meg elvagyok, szinte egyik fajta (next, tescos, pirinyo babaruha, kínais) sem ment tönkre.
2011. aug. 14. 18:03
 9/17 anonim ***** válasza:
Amennyire utálom egyébként a tescót, annyira ragaszkodom a gyerekruháihoz. Lányomnál 90 fokon mostam a bodykat, rugikat az első pár hónapban, egy sem nyúlt ki, most mosom újra őket a tesónak, teljesen jó állapotban vannak.
2011. aug. 14. 18:40
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha éppen nem turis ruhát veszek, akkor H&M-es ruhákat szoktam venni, szóval abból akad egy pár, mert azok nagyon jópofák, és fiú ruhákból is van választék. Sajnos a legtöbb helyen kiszúrják az ember szemét két nadrággal meg három pólóval a fiúk cuccainál, miközben kislányruhából a többszöröse van.
2011. aug. 14. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!