Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan ruhamárka (gyártó),...

Van olyan ruhamárka (gyártó), amit a legtöbbször veszel a gyerekednek?

Figyelt kérdés
Inkább több helyről származnak a gyerekruhák, vagy jobbára ragaszkodsz egy márkához, egy céghez?
2011. aug. 14. 15:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
akkor én vagyok a kivétel a tescos rosszakkal és a jó scampokkal??
2011. aug. 14. 18:45
 12/17 anonim ***** válasza:

A Scampot én sem tartom túl jó minőségnek, mert bolyhosak lettek, lekoptak a minták az ilyen babaruhákról. Legalábbis nálunk így volt.

Én amúgy nem ragaszkodom márkákhoz, sokféle ruhát kaptunk innen-onnan, mindegyik más volt, és szerintem egyik sem volt rosszabb a másiknál. Én szeretem a Tesco-s ruhákat is, főleg amikor leértékelések vannak, akkor fillérekért lehet megvenni egyes darabokat, de kaptunk még angol kisruhákat is turiból azok is jók, volt kínais kisruhánk is, az is jó volt.

2011. aug. 14. 19:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szeretem a Scampot. Nálunk egyik sem bolyhosodott, a mintái sem váltak le. Lépten-nyomon ajánlgatom az ismerős anyukáknak, olyan jó tapasztalataim vannak a Scamppal kapcsolatban.
2011. aug. 14. 20:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Örülök kedves kérdező:)

[link]

ezt találtam amugy,lehet ilyen hamisakat fogott ki a többi válaszoló???

2011. aug. 14. 21:08
 15/17 anonim ***** válasza:
A miénk nem ilyen, nem hinném, hogy hamis, nem úgy néznek ki a mi Scampjaink. De nem is lényeg, biztos jó a Scamp, valakiknek tuti beválik. Ha nektek jó volt, az klassz. Lehet, hogy én is ragaszkodnék hozzá, ha bevált volna nekünk. Bár nem is tudom, én megfogdosom a kisruhákat és ha jó az anyaga, akkor szívesen adom a lányomra, mindegy milyen a márkája.
2011. aug. 14. 21:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen. A fiaim ruhái kb. 60%-a a H&M-ből, 20% a C&A-ból, 10% Next, a többi vegyes :)

Nekem a H&M gyerekruhái jöttek be a legjobban. A body-k szépek, jó anyagúak és formatartóak, a pólók úgyszintén, a kabátok, pulcsik is, a nadrágoknak pedig a szabását szeretem! A nagyobbik fiam kis girnyó, tök bénán áll rajta a legtöbb nadrág, de a H&M-eseket mintha ráöntötték volna! Még talán a C&A Palomino nacik ilyenek. Ja, meg a legjobb, hogy belülről állítható gumis a derekuk!

2011. aug. 15. 15:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Ja és a Scamp és a Tesco-s Cherokee cuccok nekünk is kivétel nélkül kinyúltak, de persze keresztbe!

Egy ideig szépek, főleg a Cherokee, ami ugye Next utánzat, aztán pár mosás után elég idétlen lesz, pl. a pólókban úgy néz ki a kisebbik fiam, mint Micimackó, ahogy a nagy pocakján felcsúszik a póló :)

2011. aug. 15. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!