4-5 tagú (2 kisgyermekes) családba megéri mosó-szárítógépet venni?
Figyelt kérdés
egy készülék,olyan 100ezer körül van.Nem az a része érdekel,hogy mennyire drága vagy sem,hanem hogy mennyivel lenne több szabadidőm?Amit megspórolok a teregetésen,azt rááldoznám a vasalásra?Nagyon gyűri a ruhákat?
Amúgy meg szimpatikus lenne,mert így télen nem kellene helyet foglalni a 2 szárítóval,és nem lenne állandóan tele ruhával a lakás
2010. nov. 29. 14:06
1/5 anonim válasza:
mivel rohadt sok vizet fogyaszt a szárító én csak a vatag ruhákat szárítom, de az nagyon jó. hát én azt mondom hogy szerintem így télen tuti jó dolog, nyáron meg úgyis kinn teregetek...
2/5 anonim válasza:
Ha megengedhetitek magatoknak igen vegyél.Télen mindenképpen jó szolgálatot tesz.
3/5 anonim válasza:
Én is vennék, ha lenne helyem, a téli időszak miatt feltétlenül. Utálom, hogy bebüdösödnek sokszor a vastagabb ruhák, mert nem tudnak kiszáradni. :(
4/5 anonim válasza:
En 2 honapja vettem szaritogepet, mert 3 gyerekem van, rengeteget mosok es nem szaradtak. Szerintem egy fonyeremeny. Nekem nagyon bevalt. Csak ajanlani tudom. Lehet, hogy szerencsem van, zanussit vettem, de nem mondhatnam, hogy gyuri a ruhakat, legalabbis nem gyurottebbek, mint teregetes utan.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
én is állandóan mosok,és már utálom,hogy tele van a lakás száradó ruhákkal.
2010. nov. 30. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!