Bedöglött a fűtésünk (bedöglött a kazán, a keringető, szétrepedt a tágulási tartály) tegnap a próba fűtés előtt vették észre, dec vége-jan elején jön a kislányunk, viszont addigra nem lesz pénz, hogy megcsináljuk. Ilyenkor mit lehet csinálni?
Ugye decemberben már nem lesznek fagypont feletti idők, hideg lakásban nem lehet egy újszülött sem nappal sem éjjel... A védőnőnk valószínű azonnal hívja a gyámügyet, persze jogosan, és ezt nem akarom...
Gyesen vagyok a naggyal, tehát havi 40a bevételem, a páromnak az isten pénze sem lenne elég(elbagózza, elnassolja) alig ad valamit haza, persze, nem rohan kölcsönért, meg félre tenni sem akar... De így akár a gyerekeinket is elvehetik. Teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mit csinálhatnék.
esetleg próbálkozz itt segítséget kérni:
az ilyen férjet amúgy jól fejbe kellene kólintani. gondoskodjon a családjáról!
1. Ha a párod ennyire szórja a pénzt,akkor nem kellett volna egy második gyereket is vállalni,
2. Ha tönkrement a fütés, akkor elvenném a páromtól az összes fizetését, amig a kazán nincs rendben. Ha hözöng, akkor eligazitánam - elvégre neki is van köze a gyerekekhez, meg fütetlen lakásban nem lehet élni még felnöttnek sem.
3. Ha nem megy, akkor igen erösen elgondolkodnék, hogy kell-e nekem ez az ember.
Egy csomó dolgot nem értek:
- eddig nem fűtöttetek?
3 év alatti a másik gyermeketek is, várandós is vagy.
- bagózik a párod?
egy kisgyermek és egy kismama mellett?
- nem adja haza a pénzt, mert elszarja?
nagy felelőtlenség volt egy gyermek is akkor részedről is, nemhogy kettő.
-nem érdekli, hogy nincs fűtés??????
Ez viccccc?
-hány évesek vagytok?
- mit szeretnél? Küldjük pénzt? vagy mire gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!