Mit vegyek fel suliba ha már két napja nincs fűtés csőtörés miatt?
tegnap 17 volt ma már 13 fok volt
fiu/14
Thermo ruházat ilyenkor nem a szépség a fontos.
Ha van siruhád v. overallod akkor azt. Vigyél termoszban meleg teát is!
Sapka és kesztyü.
SAJNÁLOM! Hallottam tegnap a hiradóban más ilyen iskolákat is.
Én úgy öltöznék, ahogy korizáshoz, szánkózáshoz szoktam!
Nylon harisnya, rá hagyományos harisnya és cicanaci.Majd erre a nadrágot, titokzokni és sízoknit.Melltartó, trikó, ujjatlan, rövidujjú, hosszúujjú, mellény és vastag garbó.Sapka, sál, kesztyű.
Vigyél termoszba meleg teát, és szünetekben mozogj sokat!
Nálunk múlt héten áramkimaradás miatt nem volt, sajna meg is fáztam. :(
Az 5letem az h vedd fel a legvastagabb pulóveredet kabát alá, a nadrágod vastag legyen és alá mindenképp vegyél harisnyanadrágot, ha nagyon fázós vagy akkor cicanadrágot is vehetsz fel egy vékonyabb nejlonharisnyával...hmm a kesztyű nem jó ötlet ha fázik a kezed mert akkor nem tudsz írni...és vigyél magaddal kispárnát a feneked alá + forró tea v csoki! :Z
xP Lizz
Off: Miért ajánljátok neki a harisnyát és a cicanadrágot? Nme látjátok hogy fiú?
On: Szerintem vegyél fel több vastag zoknit, jégeralsó, legvastagabb nadrág, atléta, több póló, több pulcsi, kabát, sapka és lehet hogy hülyén hangzik, de én a helyedben vinnék takarót elméleti órákhoz. :D
bocs, az offért, de fiúk is hordanak vagy nem tudtad?
(l)
Láttam, hogy fiú.
De gondolj már bele.Ilyen helyzetben neked mi lenne a fontosabb?Az egészséged vagy az, hogy fiú vagy?
Én ha fiú lennék ilyen helyzetben vennék fel harisnyát, inkább minthogy beteg legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!