Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg el kellene hagynom ez...

Tényleg el kellene hagynom ez miatt a gyermekeim apját?

Figyelt kérdés

Azért ide írok, mert itt sok kisgyermekes anyuka van, és érdekelne a véleményük. Az alábbi kérdést én írtam ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1330385-a-par..

2010. nov. 24. 09:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazából itt nem ezt kérdeztem..
2010. nov. 24. 15:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Mivel vadász és vidéken éltek tudnod kell hogy másként gondolkodik az állatokról, mint a többség. Egyébként nem lenne képes kilőni a szarvast, őzet, oroszlánt, stb-t. Nekem is volt vadász ismerősöm, miatta tudom. Ő a vadászatot kb. úgy tekintette hogy milyen jó mert pl. mennyi pénzt hoz az afrikai országoknak. Az állat nekik csak egy eszköz. Munkaeszköz vagy gazdasági értelemben eszköz. Persze rossz lehet amikor így szembesül az ember ezzel a más fajta gondolkodásmóddal, ahogy most veled történt. Mindenesetre ezért el ne válj, ha amúgy jól megvagytok, rendes ember. Mosolyszünet, leszögezni hogy ez volt az utolsó ilyen és kész. Egyébként tanultam állattenyésztést és ott tényleg úgy van, hogy azok a példányok amik valamilyen nem kívánatos tulajdonságot vagy viselkedést hordoznak bizony mennek a vágóhídra. Ez lehet pl. az átlagosnál nagyobb agresszivitás, vagy tejelő teheneknél úgy áll a tőgye hogy nem jól passzol a fejőgéphez, szóval apróságok, de pl a bikaborjúk 99%-a is ott végzi, csak azért mert bikának született. A gazda aki a mészárszékre küldi őket nem azért teszi mert egy vérengző vadállat, hanem mert neki az állat egy eszköz, amivel a kenyerét keresi. Ha nem tud pénzt hozni neki, nem tudja eltartani a végtelenségig állatbarátságból. És a vadgazdálkodás kb. ugyanerről szól. Csak ebbe kevesen gondolnak bele.
2010. nov. 24. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:
No látod. Te is azt mondod, hogy jó ember. Akkor beszéljétek meg azt a kutyatémát, és lépj túl rajta. Könyörgöm. Édes, meg minden. De kutya. Én is vidéki vagyok. Meg lehet kövezni, de a kutya az kutya, az ember meg ember. No nem lövöldözök, meg kínzok kutyákat, de sosem helyezem őket az ember elé. És valóban ezen 20 éve senki nem rökönyödött volna meg, mivel volt indoka. Csak most van ilyen állatközpontú világ, amikor az emberek a kutyát helyezik minden elé. Pedig az első a család.
2010. nov. 25. 06:49
 14/15 A kérdező kommentje:
Olyan nehéz! Mintha mérföldeket távolodott volna tőlem, nem is szólok hozzá csak ha muszáj, nem adok neki puszit stb.. egyszerűen nem megy, nem tudom magam túltenni ezen. Nem akarom hogy hozzámérjem, egyből az jut eszembe hogy na, ezzel az ujjával húzta meg a ravaszt.. próbálok vele minél kevesebb időt tölteni..hamar lefekszem hogy elaludjak mire hazaér..
2010. nov. 25. 08:56
 15/15 anonim válasza:
Hát én még egy kicsit tűrnék neki ha ilyenek csinálna akkor biztos mert nincs arra garancia, hogy titeket életben hagy...Hát ha csak ez volt az egyetlen ilyen dolog akkor nem..de ha sok ilyen eset történt mindenképpen...Viszont ha szereted és ilyenek csinál akkor el kell döntened, hogy a gyerekek vagy a férjed
2010. dec. 13. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!