Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor kaptad vissza a saját...

Mikor kaptad vissza a saját életed? úgy értem: mikortól lett kicsit több mozgástered?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 07:10
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

a szerencsések közé tartozom, mert két háztöbnyire lakik anyám és anyósom, a férjem pedig itthon dolgozik, vállalkozó, így valójában megtehetek bármit, amit szeretnék. csak az a kérdés, hogy mit is szeretnék:-)

most 10 hós a lányom, ha bevásárolni szeretnék, vagy kicsit pletyizni, megtehetem, mert a nagyik jönnek. elég régóta rájuk bízom, ugyan szoptatni nem tudtam sokáig, így könnyebb volt a helyzet. pontosan nem emlékszem, kb 3 hónapos volt, amikor elmentünk moziba egy délután. de ez korántsem a régi életem. szerintem azt sosem kapjuk vissza, csak ha majd felnőnek a gyerekeink, hiszen mindent köréjük szervezünk. én lassan visszamegyek dolgozni 4 órában, a nagyik és apuka fog a leányzóra vigyázni, de biztos vagyok benne, hogy ez már nem lesz ugyanaz, mint születése előtt.

szóval a kérdére a válasz, szerintem, hogy nem kapjuk vissza a korábbi életünket, de ha van akire rá tudod bízni pár órára, akkor azt mindenképpen tedd meg, mert minál hamarabb kezded, kezditek, annál könnyebb lesz megszoknia, hogy anyán kívül is van élet. illetve így te is hamarabb tudsz olyan dolgokat csinálni, mint a gyerek születése előtt. de az érzés már nem lesz ugyanaz...de ez így normális.

2010. nov. 21. 07:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor abbahagytam a szoptatást.1 éves múlt.Onnantól nem volt annyira hozzám kötve.Persze előtte is mehettem, csak az nem volt annyira kötetlen még.Könnyebb nekem onnantól volt, mikor elindult.De tényleg úgy belesimult az életünkbe, hogy nem esett "lényeges" változás.-a szó jó értelmében persze-nem éreztük, hogy le kell mondani bármiről is.
2010. nov. 21. 07:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is segítettek anyósom és a szüleim. Már 3 hónapos koruktól rájuk hagytuk néha a gyerekeket.

Viszont már a szülés előtt tudtam,hogy nem lesz ugyanolyan szabad az életem,mint a gyerekek előtt. De ezt természetesnek vettem. Nem voltam a gyerekek rabja,nem kényeztettük el őket,így jutott idő magamra,magunkra is. A gyerekek is kiegyensúlyozottabbak lettek,mintha mindig a nyakamon lógtak volna. De ha kellett,akkor mindig ők voltak az elsők!

2010. nov. 21. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos semmi segítségem nincs, szülök vagy nem élnek vagy dolgoznak, párom is heti 6 napot. Jövőre bölcsibe megy a babám, én vissza dolgozni. Talán akkor egy kicsit....
2010. nov. 21. 08:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én el sem veszítettem a régi életemet. Tündéri angyal kislányom született, akivel mindent meg tudtam oldani, mert meg kellett oldanom, ugyanis nagyszülői segítségre nem számíthattam, a férjem lelépett menet közben, úgyhogy gyorsan el kellett döntenem, hogy depressziós leszek, vagy kihozom az adott helyzetből a legjobbat.
2010. nov. 21. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!