Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » IKEÁBAN cserélnek úgy vissza...

IKEÁBAN cserélnek úgy vissza árut, hogy nincs meg a blokk?

Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy lámpát, most bontottuk ki, törött volt a múanyag lába. A blokkot viszont tegnap könnyelműen kidobtam, mert annyi blokk van mindig a táskámban, általában sparosak, eszemben nem jutott, hogy szükségem lesz még rá. Mást is vettem, és meg tudom mondani, hogy melyik nap mikor voltam ott. Ikeás termék, szerintem máshol nem lehet kapni. Járt már valaki így? Mennyire segítőkészek? Én még sosem vittem oda vissza semmit, bár látom, hogy milyen reklamációs ügyfélszolgálatuk van. Csak fel vannak készülve, nem?

2011. nov. 20. 21:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Mi egy matracot vettünk a kiságyba. Itthon kiderült, hogy nem jó méret. Visszavittük, blokk nélkül. Nem cserélték ki, nem adták vissza a pénzt.

A parkolóba eszembe jutott, hogy a férjem fizette és, hogy ő minden blokkot a pénztárcájába tömköd.

Szerencsére meglett, így mi visszakaptuk a pénz.

Azt nem tudom, hogy sérülés esetén mi van, de szerintem ahhoz is kell a blokk. :(

2011. nov. 20. 21:18
 2/16 anonim ***** válasza:
Van ikea family kártyád? HA van, azzal esetleg lehet sikerül.
2011. nov. 20. 21:19
 3/16 anonim ***** válasza:

Ha bankkártyával fizettél vidd a banki átutalásról szóló bizonylatot,hátha azt elfogadják.

Egyébként nem biztos,de egy próbát mindenképp megér.

Vagy vegyél még egy ugyanolyan lámpát,annak a blokkjával cseréltesd ki,és azt elajándékozod valakinek.

2011. nov. 20. 21:21
 4/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem van Family kártyám és nem nagyon hatotta meg a hölgyikét. :)
2011. nov. 20. 21:22
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszi! Azért gondoltam, mert ikeás cuccokat nem lehet, csak ikeában venni, az meg kb. két helyen van, ha jól tudom Pesten. De ezek szerint nem ennyire együttműködőek?

Ha mást nem az lesz, hogy veszek egy másikat, és annak a blokkjával visszaviszem, de megmondom, hogy már nem bízok benne, és le szeretném vásárolni... amúgy is még egy csomó mindent kéne vennem ott. Persze mindig kártyával fizetek mindenhol, most pont volt nálam kp. :o(

Egyébként a dobozok is mind meg voltak nyomódva, nem gondoltam, hogy annyira, hogy el is törik benne a műanyag.

Van family kártyám. Egyébként meg a mai számítástechnikai világban mennyi ideig tartana lekérni az aznapi vásárlásokat, vagy rákeresni az összegre? Na, majd meglátjuk, de azért bánt a dolog....

2011. nov. 20. 21:45
 6/16 anonim ***** válasza:

Off: Mit csinálsz ha a következő megnyomott dobozban is töröttet találsz? Addig hozod-viszed még nem lesz egy jó?

Amúgy tényleg lehetnének együttműködőbbek, hisz nem kapni minden bokorban IKEA terméket!

2011. nov. 20. 23:20
 7/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezen már én is gondolkodtam.... :o(((
2011. nov. 21. 08:34
 8/16 anonim ***** válasza:

jó csak tudjátok van vatera meg teszvesz, ott is vehetsz ikeás dolgot használtan, aztán a posta eltöri, te meg beviszed a boltba, hogy nincs meg a blokk :)))

senki nem segítőkész manapság. sőt sajnos nem is hiszem, hogy levásárolhatod az árát, mert nem mindenki biztosít ilyen lehetőséget. Pl vettünk egy hűtőt Auchanban, szériahibás, simán visszacserélték volna egy másfajtára, de nem volt nekik semmi választék, így visszakaptuk a teljes vételárat, de az Aldiban vett LCD tv-nek rossz egy csomó funkciója, nem hajlandóak se kicserélni, se levásárlást adni, pénzt vissza meg pláne, hanem hívjak hozzá szerelőt, aztán a számlát megtérítik. Köszz. :) Ez van.

2011. nov. 21. 09:44
 9/16 anonim ***** válasza:

melyik bolt az ahol blokk nélkül tudod kicserélni vagy visszavinni az árut?

ez nem rugalmatlanság hanem szabály amit be kell tartani

amugy ha kártyával fizetett akkor vissza tudják utalni ha megvan a bizonylat tehát valamivel igazolni kell h te vetted és itt fizettél is érte

2011. nov. 21. 10:44
 10/16 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, sajnos blokk nélkül elég nehéz. Azért tettem fel a kérdést, mert még sosem jártam így, és hátha ebben az informatikai világban lehetőség van kideríteni, hogy tényleg igazat mondok.... hátha tud valaki biztató tapasztalatról, de úgy látom erre még várni kell... hiába van minden információ több helyen digitalizálva, a papír az mégiscsak papír(fecni). :o/
2011. nov. 21. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!