IKEÁBAN cserélnek úgy vissza árut, hogy nincs meg a blokk?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy lámpát, most bontottuk ki, törött volt a múanyag lába. A blokkot viszont tegnap könnyelműen kidobtam, mert annyi blokk van mindig a táskámban, általában sparosak, eszemben nem jutott, hogy szükségem lesz még rá. Mást is vettem, és meg tudom mondani, hogy melyik nap mikor voltam ott. Ikeás termék, szerintem máshol nem lehet kapni. Járt már valaki így? Mennyire segítőkészek? Én még sosem vittem oda vissza semmit, bár látom, hogy milyen reklamációs ügyfélszolgálatuk van. Csak fel vannak készülve, nem?2011. nov. 20. 21:07
11/16 anonim válasza:
Pl. a Decathlonban a hűségkártya egyik előnye, hogy blokk nélkül is vissza lehet vinni az árut.
Remélem az Ikea-ban is így van, drukkolok! :)
12/16 anonim válasza:
Nekem boltom van, de én sem cserélek ki semmit blokk nélkül. Nem egyszer fordult elő,hogy x hét után jött vissza a vevő,hogy ezt meg azt ki szeretné cserélni. Általában úgy,hogy nincs baja, csak rájött,hogy neki nem is az kell! Mondjuk nálam nem is lehet tudni biztosra,hogy tuti a boltomban vette-e, ezért nem cserélgetek blokk nélkül!
De én még egy multinál sem találkoztam azzal,hogy blokk vagy bárminemű papír nélkül kicserélnék!
13/16 anonim válasza:
3.vagyok
Visszavitted,mit mondtak?
14/16 A kérdező kommentje:
Vettem egy másik lámpát, megvan a blokk. Holnap megyünk visszavinni és remélem le is lehet vásárolni, meg hogy nem szívóznak, mert igazából bárki eltörhette volna. Bár úgy tudom, hogy 3 napon belül cserélniük kell ok nélkül, illetve ha ezen akadnak fent, hogy töröttet nem cserélnek, akkor viszont kiverem a balhét, hogy azért gyereklámpa, mindenféle biztonsági elemekkel, hogy ha esetleg leesne, ne törjön egyből ripityára... legalábbis elvárná az ember 5000-ért. Szóval majd holnap kiderül.
2011. dec. 2. 21:41
15/16 anonim válasza:
Megint 3.,szerintem így tuti kicserélik, hisz most vetted!:)
16/16 A kérdező kommentje:
Visszavittük, semmit nem szóltak, adtak ajándékkártyán 5000 Ft-ot, és a pénztárnál azzal fizettünk. Bármire levásárolhattuk. Úgyhogy így szuper volt :o)
2011. dec. 3. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!