Veszélyeztett terhes vagyok. Szeretném kb.-re tudni mennyi lesz majd a TGYÁS? Magas fizetésem volt: minimálbér+teljesítménybér. Táppénzem:csak a minimál 60%-a, nagyon kevés. A teljesítménybért nem vették bele!
A Tgyásra mi szolgál majd alapul, a táppénz?Mennyit kaphatok minimum?És a Gyedem mennyi lesz kb?Hitelem van, azért lenne fontos.Aki tud segítsen,köszönöm.
18 hetes km
Szia!
Szerintem kérdezz utána egy pénzügyesnél, mert szerintem átlag alapján kellene a táppénz adni. De lehet, hogy rosszul tudom. De az is lehet, hogy az az összeg nincs bejelentve és feketén kapod, nem? És akkor csak a minimálbér van amit elszámolhatnak.
Tgyásnál is figylembe kell venni a jutalmat, bónuszt stb. Az előző évi összes jövedelmet számításba kell venni. De ha tényleg nem szerepel sehol a teljesítménybér akkor a tgyás is kevés lesz.
Amúgy így nehéz számokat mondani, hogy te nem írtál semmi konkrétumot. Mennyi ideig dolgoztál? Mennyi volt a fizud? Mióta kapod a téppénzt meg hasonlók.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!