Szerintetek örökbe fogja valaki fogadni a 9 hónapos Jancsikát, akit nem visznek haza a kórházból?
Én sem értem, hogy hogy lehet egy anya ilyen.
Viszont egy valamit jót tett, hogy nem ölte meg, nem dobta a WC-be, nem dobta be egy kukába.
Ennek örülhetünk.
De akkor sem értem meg, hogy egy anya hogyan hagyhatja el a gyermekét. FELFOGHATATLAN számomra!
sírok:((
Az én fiam is ennyi idős, belehalnék, ha otthagynám valahol. Édes baba a Jancsika, én tuti magamhoz venném. Megérdemel egy rendes családot. Sajnos a jog dönt, nem az ép ész.
Én sírok ;-( a kisfiam 3 hós, 5 hetes korában 3 napot kellett kórházban töltenünk, megszúrkálták, infúziót kapott, én meg sírógörcsöt a tehetetlenségtől, és egész éjjel egy széken ülve imádkoztam sírva, hogy meggyógyuljon hamar, és újra otthon lehessek vele! A nővérek kedvessége, a párom kitartása tartott vissza, hogy össze ne roppanjak azon a széken! A mai napig előttem van, amikor vért vettek tőle és segítségkérően a szemembe nézett sírva!
Az ilyen nő NEM anya! És igen, gondolkodás nélkül én is elvenném tőle a kisfiút és odaadnám olyan rendes, normális embereknek, akiknek a természet nem adta meg, hogy saját gyermekük legyen!
Ezeket az orvosokat, ápolónőket, hallgatókat és mindenkit, aki egy kicsit is törődik ezzel a kisfiúval áldja meg Isten minden jóval!
Én is úgy gondolom, ahogy ti. És tényleg, milyen édes, aranyos kisfiú! A férjemnek is az volt az első reakciója, amikor láttuk a tévében, hogy "elhozzuk?"
De legalább még nem fog fel semmit az egészből. Csak az a szörnyű, hogy ezek után sok időnek kell majd eltelnie, mire bárkihez is ragaszkodni tud majd, bárkiben is megbízik.
Mellesleg. Edesapam kisse cinikus termeszetu.
Amikor latta a riportot az volt az elso mondata, hogy ha ez a baba mar kilenc honapos, akkor lehet, hogy az anyja lassan mar szuli a kovetkezo gyereket.
Speciel most az egyszer nem hurrogtam le, nem feltetlenul mond butasagot.
Ha valoban a csaladi potlek miatt nem mondanak le a kisfiurol, akkor nem kizart, hogy uton van mar a kovetkezo baba is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!