Gyereket szülni erre a világra?
Figyelt kérdés
Igen, tudom, a történelemben soha nem volt olyan időszak, amikor békésen, nyugodtan, gondtalanul lehetett gyereket nevelni. Mégis riadtan nézem, miként változik körülöttem a világ: környezetszennyezés, élelmiszer-víz-energiakészlet kimerüléséről szóló hírek. De nem kell ilyen messzire menni, elég, ha csak kis hazánkat vesszük: egyre nehezebb a megélhetés, a gyerek felnevelésére szánt pénzt (ami valljuk be, nem kevés, elviszi az öngondoskodás, hiszen egyre kevesebben termelik ki a jövő nyugdíjait), az egymással szemben terjedő durvaság, nemtörődömség, "ember embernek farkasa"-mentalitás. Mi még csak-csak elvagyunk, de milyen jövő vár a gyerekeinkre? Szóval, szorongok, nem merek ilyen körülmények között gyereket vállalni. Viszont amíg arra várok, hogy jobb legyen, szép lassan kifutok az időből...2010. nov. 14. 21:32
11/12 anonim válasza:
nagyon szépen köszönöm a biztatást,már egy éve próbálkozunk,de eddig még nem sikerült,de nem adjuk fel!!!
Még egyszer köszönöm!!!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!! Kicsit féltem, hogy le fogtok dorongolni, mert ilyen ostoba gondolataim vannak, de ezek szerint mégsem vagyok "földönkívüli". Talán túl sötéten látom a dolgokat. Mindenesetre reményt adtatok a válaszaitokkal. Köszönöm!
2010. nov. 15. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!