Vállaltok/vállalnátok gyereket erre a világra?
ebben az országban nem, legallább addig amig nem tudom a megfelelö hátteret bizrositani
megmondtam a páromnak is
24/F
sajnos ma M.o-n pont ez a baj..mindenki azt mondja majd ha lesz ház, autó, stabil munka.
egyenlőre a saját ház és hitelmentes autó csak álom, a stabil szó pedig nem a legmegfelelőbb szó itthon..
manapság nincs megfelelő időpont rá, mert ha 40éves korodig dolgozol,csak hogy legyen valamid, addigra kicsúszol az időből.
ha pedig ész nélkül belevágsz, akkor abba szakadsz bele..
nem lehet helyesen dönteni..
viszont én döntöttem: másfél éve svájci munkahelyem van, és nem is szándékozom ebben az országban maradni--
sorolhatnám az előnyöket, a hátrányokat, nem teszem. mindenki azt teszi amihez van bátorsága. de egy biztos: butaság arra várni hogy 20-30éves lakáshitelek lefussanak, majd jöhet a gyerek.akinek van ereje az húzzon el ebből az országból majd ha van valamije, vegyen házat, autót..
de mindent kössünk határidőhöz..
különben nem fogjátok megtudni mennyi boldogságot hozhat egy kis család..mégha vannak is problémák..
Természetesen. Vállatam is. Van egy kisfiam és egy kislányom. Nem vagyunk milliomosok, mégis mindent, amire szükségük van,meg tudok adni nekik.
Érdemes kicsit visszanézni a történelembe, s akkor talán észreveszi a ma gyermeke (vagyis a ma szülőjelöltje), hogy nem élünk annyira rossz világban. Csak pesszimistában. S emiatt a pesszimizmus miatt előbb kihal majd az emberiség, mint a szegénység miatt.
Tudnék még bőven írni a témával kapcsolatban, de pillanatnyilag a düh kicsit felerősíteni az érveimet.
Így csak még annyit: A gyerek a legnagyobb ajándék, amit az életben az ember kaphat. Én két ilyen csodát is kaptam. Nem lehetek ezért elég hálás az életnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!