Hogyan oldjam meg a szenteste-kérdését?
Sok sikert!! Hidd el megéri, ha most nem állsz a sarkadra akkor soha!
Az egyik válaszoló (harmadik? talán).
A gyerekkori örökséget viszem tovább én is.
Szenteste otthon hármasban. Amíg nem volt a lányom, elszaladtunk anyukámhoz (mert egyedül él), de most már a gyereknek csinálunk karácsonyt.
Első és másodnapján pedig a férjemék családjával, illetve az enyémmel ünnepelünk.
Előkarácsony a nagymamáméknál szokott lenne apámékkal és a nagynénémmel együtt.
Annyi még, hogy anyósomékkal mi együtt lakunk. Egy telken, két épületben, tehát szorosan vett szomszédok vagyunk, így ők 24-én délután átjönnek néhány percre karácsonyt köszönteni, de az este a miénk privátban.
Aki meg megsértődik, hét így járt. Nekem sem volt ez egyszerű, de ha ügyesen van tálalva anyósodnak, pl. anyuka drága olyan rövid így az együtt tölthető idő, legyen már 25-én anyukánál a család, és egész nap ott lennénk az unokával (aludni ott is tud a gyerek), és külön kaphatná meg az ajándékot a kicsi...stb...
Mi azért is szeretjük ezt a fajta túrás karácsonyt, mert minden nap van ajándék a gyereknek. Szenteste csak a miénk van a fa alatt, a többit a Nagyiék Jézuskája a Nagyihoz viszi.
Ez nem azt jelenti, hogy batrabbak vagyunk!
Te most teremtetted meg a sajat kis kulon otthonodat, es lekell vallni a szuloi haztol!
Te ha most ezt nem igy fogod megoldani, ahogyan Te szeretned, akkor eleted vegeig ugy fogsz elni, ahogyan masok dirigalnak.
SZENT este maradj otthon, es a kovetkezo napokban menjetek el a szulokhoz, ehhez jogod van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!