Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinálnál, ha mint mostoha...

Mit csinálnál, ha mint mostoha, hirtelen kapnál állandóra egy gyereket?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, a párom idősebb, neki van egy kisfia, aki két éves. Mi csak fél éve költöztünk össze, a gyerek heti három napot van itt. Az anyukája közölte, hogy jövő évtől nálunk lesz már mindig. Kicsit megijedtem... Én is gondolkodtam már gyereken, de a sajátomon. Nem úgy szeretnék kisbabát, hogy közben egy nagyobbal foglalkozom folyton. Meg mindig úgy gondoltam, ha egyszer gyerekem lesz, akkor csak hárman leszünk.. Ti mit tennétek? Hagyjam veszni az álmom?
2010. nov. 12. 18:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

2éves a gyerek, ha most nem vagy terhes, akkor mire jön a féltesó nem lesz hisztis, meg is érti, hogy most neked nyugi kell, picibaba.(előző kérdésedből, valahol írtad, hogy a hisztijét nem bírnád gyerekágyasan...)

Csóri gyereket az anyja lepasszolta az apának, mert élné a világát, most meg a mostohaanyú nyaffog, hogy mi lesz az Ő álmaival. Egyszerű, szedd a cuccod, és menj a fenébe.

Akkor is itt sipákolnál, ha az anyukának nem teher lenne, hanem elhunyt volna??? Annak a gyereknek a Párod az APJA.

Amikor összeköltöztél a pasival tudtad, hogy van gyereke, ha nem tetszik a rendszer, akkor tényleg pápá, ha meg szereted a Párod, akkor meg tudod oldani az életeteket a gyerekével, annyi, hogy az ÁLMAIDAT hozzá igazítod az ÉLETHEZ, és nem mindenáron az ÉLETET az ÁLMAIDHOZ.

Szóval ne vállad be, de ez nem azt jelenti, hogy most fúrd ki a gyereket, hanem menj haza szépen anyucihoz, és keres egy gyerektelent.

1,5gyerekes anyuka

2010. nov. 13. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!