16 hónapos lányomnak mibe keverve próbálhatnám meg odaadni a smecta-t? Se vízben oldva, se teáben se pedig a gyümölcslében elkeverve nem hajlandó lenyelni. Inkább nem iszik, ha benne van a por akármelyikben is.
ne keverd semmibe, mert az evést is megutáltatod. Próbáld elmagyarázni, vagy ígérni vmit, pl. ha beveszi, aztán énekelsz neki. Magyarázd el, hogy miért kell bevenni. Ha nem tudja, persze hogy nem akar rosszízűt enni.
Ha nem megy inkább menj vissza a dokihoz, kérj mást!A lányom 10 évesen is öklendezett a smectatól, a tablettát meg simán lenyelte. Talán írnak nektek szirupot.
Próbálj neki széntablettát adni. Ha az sem megy, akkor adj étcsokit, minél feketébbet, az megfogja a hasát.
És csak répát, krumplit egyen!
szia
én joghurtba kevertem ,így mindig megeszi.de épp kisadagba,hogy pár kanállal túl legyen rajta.
Szerencsére nem hány,így maradnék ennél a gyógyszernél,már csak azért is,mert ez van itthon,és nincs kikerekedve a pénztárcánk,hogy mindenfélével próbálkozzak.
Kipróbálom a joghurtot,hátha nekünk is beválik.
Köszönöm a válaszokat!
Ja,
2. válaszadó! Egy 16 hónapos nem tudom hogyan érthetné meg,hogy megy a hasa. Egy 2 évesnél beválik,de nem egy 16 hónaposnál az éneklés vagy valami hasonló.
És 4. válaszadó! Úgy látom,nem értetted,miről van szó. a smecta egy hasfogó por,amit folyadékba kell elkeverni és így elfogyasztani. Gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!