Mit tesztek az adventi naptárba és hogyan készítitek el magát a naptárt?
itt nagyon sok naptár ötletet találsz:
Az enyem ilyen volt (pontosabban hasonlo). Kerestem 3 vastag faagat aminek tobb aga volt es szines papirbol keszitettem a tolcsereket (piros, feher meg zold) a szamokat meg rafestettem vastag filctollal. Annyi volt a kulombseg, hogy a tolcsereknek lehajtottam es leragasztottam a tetejet, hogy ne lehessen latni mi van benne. :) Amekkora volt az ajandek akkora volt a tolcser. Tehat a tolcser ugy keszult, hogy valojaban az ajandek kore volt tekerve. Volt kisebb tolcser egy pici csokival de volt nagyobb tolcser nagyobb csokival. Ha nallad 2 gyerkoc van akkot tehetsz 2 tolcsert ugyan azzal a szammal vagy egy nagyobb tolcsert 2 dologgal. Persze te dontod el, lehet neked nem tetszik.
jaj, az első linkje naggyon jó! Én olyanra gondoltam, hogy egy síma táblára, kb. 40*60-as fatábléra/parafatáblára v. bármire sorba teszem a dátumokat és kis zacskókat teszek a dátumok alá. Zacsit pár perc alatt lehet varrni, akár kézzel is, hulladékanyagból. Fonalat sordok, azzal fogom összehúzni. Még nem tudom, mit rakok bele, 10 hónapos csak a fiam, de nagyon szeretnék neki csinálni:)
Ötletek: marokbaba, varrott állatkák, túró rudi, matchbox
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!