Mennyire éri meg gyermeknevelési könyveket olvasni?

Nem, mert pontosan tudom, hogy kéne, csak k.nehéz. Amikor azt a könyvet írták, akkor az írója valószínűleg nem volt zombi a kialvatlanságtól és nem üvöltött senki a fülébe napi 24órában, hogy a saját gondolatait se hallja. Teljesen más úgy, hogy nem tudsz már józanul gondolkodni.
Amúgy olvastam, amikor még nem volt gyerekem. Már akkor is hülyére röhögtem magam rajta. Mindegyik állította, hogy sokgyerekes családanya, de nekem inkább tűntek gyermektelen, unatkozó háziasszonyoknak, annyira életszerűtlenek voltak az ötletei. Persze, simán kivitelezhető az összes, ha az ember alapból 4 órával korábban kel és kelti a családot a szükségesnél, arra az esetre, ha némelyik gyereknek épp aznap támadna kedve hisztizni ovi előtt, szép nyugodtan rendezhessék🤣

Eddig 2 könyvet olvastam ki, plusz egyet jelenleg is olvasok.
Nekem segítenek és nem csak magában a gyermeknevelésben, hanem saját magam megértésében is. Sok olyan szituáció-reakció által értettem meg még a saját magam cselekedeteit is.
Mondjuk engem érdekel is.
Na meg ott van az a fontos dolog is hogy nem mindegy kitől milyen könyvet olvas az ember.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!