Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Raf-Pol...

Mi a véleményetek a Raf-Pol Fenix babkocsiról?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
12%

majd minden hónapban / héten van egy ilyen kérdés olvass vissza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=Raf+pol+feni..

egyébként az a véleményem hogy senki ne vegyen lengyel babakocsit.

2010. nov. 9. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:

SZia, nekem nem volt ilyen kocsim, de írnék pár tapasztalatot meg azt amire "útközben" jöttem rá.

Én is nézegettem 3 in 1 kocsikat, de, a mózes rész max 6 hónapig használhat, vagy addig sem, és utána át kell tenned a sportrészbe ami ennél a kocsinál ha jól láttam nem lehet szembe fordítani veled. Nekem ezért kellett lecserélne a kocsimat, és jó 1 hónapig keresgéltem a kocsik között, ami nekem kellett nagy kerék,designos legyen ha már egy kisebb vagyont költök rá, fordítható sportrész vagy tolókar(utóbb derül ki, hogy a forgatható tolókart csak az egyik irányból könnyű tolni, a másik irányból baromi nehéz), aludni is tudjon benne, ne legyen kifejezetten sportkocsi, kényelmes legyen. Én is itt kérdezgettem és ezt találta:

[link]

a héten meg is vettem, és nagyon jó. Gyönyörű a színe élőben , mindennek megfelel, könnyű, a sportrészt kell fordítani, kisfiam imádja, Ő még a séta elején alszik, majd nézelődik, majd megint alszik.

Vettem hozzá egy bundazsákot, de láttam hozzá textil mózest is kb 5000 ft-ért, és hordozó is .

Használom és tényleg nagyon jó, Van 3kerekű változat is az is ugyanennyi(optima)

Ha meg még kismama vagy, akkor ha ebben a boltan veszel még valamit pl:kiságy akkor választhatsz ajándékok közül, pihiszék, bébiőr, ilyeneket. nekem ez nem volt aktuális csak láttam a falon.

Remélem segítettem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Én ezeket tettem fel itt.

remélem segítettem. :-)

2010. nov. 9. 16:08
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget. Ez a kocsi is benne volt a pakliban, és így még jobban elbizonytalanítottál. :)

A mózes részét nem értem teljesen, hogyan is működik, mert a leírás szerint az is csatlakoztatható rá, de nagy képet sehol sem találtam róla.

2010. nov. 9. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
A kocsi háttámláját tudod lefektetni,és úgy lesz"mózes jeleggű" jó kis "kuckója"lesz így. Bele tudsz rakni textílmózest, de a bundazsák nagyon jó hozzá. Van hozzá lábzsák, pelenkázó táska, a is jól néz ki. Szerintem nézd meg élőben,nem tudom hol laksz, de hozzájuk nagyon érdemes bemenni, tényleg jó áron vannak a dolgaik. Én nagyon sokat nézegettem. Apróbb kiegészítők drágábbak, pl:orrszivó, de a "nagy" dolgok jó áron vannak.
2010. nov. 9. 20:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem pesti vagyok, de a hét végén lesz itt baba-expo, és hátha lesz ez a babakocsi is, és meg tudom nézni.
2010. nov. 10. 09:42
 6/8 anonim ***** válasza:
majd írd meg ha választottál:-)
2010. nov. 11. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ezt a kocsit néztem ki, nekem borzasztóan tetszik! Annyit fűznék hozzá az előttem szólók véleményéhez, hogy ennek nem a tolókarja fordítható, hanem maga a cucc (hordozó, mózes és sport) mindkét irányban rárakható. Képek is vannak róla! (A kerekek ugyanabban az irányban állnak a tolókarhoz képest, a ülőrész még fordított)

[link]

Valamint a mózes azért "kell" szerintem, mert a picit nem célszerű a hordozóban sétáltatni, mert neki arra van szüksége, hogy a gerince vízszintes és merev felületen legyen. A hordozó ugye nem vízszintes, a dönthető sportrész meg nem tudom, mennyire merev, de jobban befúj a szél és általában lejjebb van kicsivel, mint a mózes. A hordozó kell a kocsiba, de én nem ültetném még át a 6 hónapos babát a sportba. Akkor szerintem pont jó a hordozó a sétára, mert már megerősödött a baba, kíváncsi, tehát ülni akar, de jobban tartja, mint a sport. Plusz, mózesben vendégségben is tud kényelmesen aludni, forgolódni. És amúgy ennek is dönthető a sportrésze. Na meg jó sok extra jár hozzá. Nem itt a legolcsóbb, de itt jók a képek. Remélem, segíthettem, ha ilyet vettél, kérlek írd meg, milyen, engem is érdekel!!! Köszi!

2011. febr. 22. 21:19
 8/8 amarillys válasza:
Nekem lassan egy éve van Raf-pol fenix babakocsim.Csak dícsérni tudom!Stabil,a mózes,a sportrész és a hordozó is MINDKÉT irányból felrakható.Az én fiam 8 hónapos 9 kg és hosszú baba,de még mindig a mózest használjuk,pedig ül és áll is már.HA jó idő lesz,akkor vesszük elő a sportrészt.Mindenkinek ajánlom,ár-érték-minőségaránya kitűnő.Bővebb infó:csiri21@freemail.hu
2011. márc. 7. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!