Mi a véleményetek a Raf-Pol Fenix babkocsiról?
majd minden hónapban / héten van egy ilyen kérdés olvass vissza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=Raf+pol+feni..
egyébként az a véleményem hogy senki ne vegyen lengyel babakocsit.
SZia, nekem nem volt ilyen kocsim, de írnék pár tapasztalatot meg azt amire "útközben" jöttem rá.
Én is nézegettem 3 in 1 kocsikat, de, a mózes rész max 6 hónapig használhat, vagy addig sem, és utána át kell tenned a sportrészbe ami ennél a kocsinál ha jól láttam nem lehet szembe fordítani veled. Nekem ezért kellett lecserélne a kocsimat, és jó 1 hónapig keresgéltem a kocsik között, ami nekem kellett nagy kerék,designos legyen ha már egy kisebb vagyont költök rá, fordítható sportrész vagy tolókar(utóbb derül ki, hogy a forgatható tolókart csak az egyik irányból könnyű tolni, a másik irányból baromi nehéz), aludni is tudjon benne, ne legyen kifejezetten sportkocsi, kényelmes legyen. Én is itt kérdezgettem és ezt találta:
a héten meg is vettem, és nagyon jó. Gyönyörű a színe élőben , mindennek megfelel, könnyű, a sportrészt kell fordítani, kisfiam imádja, Ő még a séta elején alszik, majd nézelődik, majd megint alszik.
Vettem hozzá egy bundazsákot, de láttam hozzá textil mózest is kb 5000 ft-ért, és hordozó is .
Használom és tényleg nagyon jó, Van 3kerekű változat is az is ugyanennyi(optima)
Ha meg még kismama vagy, akkor ha ebben a boltan veszel még valamit pl:kiságy akkor választhatsz ajándékok közül, pihiszék, bébiőr, ilyeneket. nekem ez nem volt aktuális csak láttam a falon.
Remélem segítettem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Én ezeket tettem fel itt.
remélem segítettem. :-)
Köszönöm a segítséget. Ez a kocsi is benne volt a pakliban, és így még jobban elbizonytalanítottál. :)
A mózes részét nem értem teljesen, hogyan is működik, mert a leírás szerint az is csatlakoztatható rá, de nagy képet sehol sem találtam róla.
Szia!
Én is ezt a kocsit néztem ki, nekem borzasztóan tetszik! Annyit fűznék hozzá az előttem szólók véleményéhez, hogy ennek nem a tolókarja fordítható, hanem maga a cucc (hordozó, mózes és sport) mindkét irányban rárakható. Képek is vannak róla! (A kerekek ugyanabban az irányban állnak a tolókarhoz képest, a ülőrész még fordított)
Valamint a mózes azért "kell" szerintem, mert a picit nem célszerű a hordozóban sétáltatni, mert neki arra van szüksége, hogy a gerince vízszintes és merev felületen legyen. A hordozó ugye nem vízszintes, a dönthető sportrész meg nem tudom, mennyire merev, de jobban befúj a szél és általában lejjebb van kicsivel, mint a mózes. A hordozó kell a kocsiba, de én nem ültetném még át a 6 hónapos babát a sportba. Akkor szerintem pont jó a hordozó a sétára, mert már megerősödött a baba, kíváncsi, tehát ülni akar, de jobban tartja, mint a sport. Plusz, mózesben vendégségben is tud kényelmesen aludni, forgolódni. És amúgy ennek is dönthető a sportrésze. Na meg jó sok extra jár hozzá. Nem itt a legolcsóbb, de itt jók a képek. Remélem, segíthettem, ha ilyet vettél, kérlek írd meg, milyen, engem is érdekel!!! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!