Raf-Pol Fenix 3 in 1 vagy Retrus planet babakocsi?
Sziasztok!
Segítségre lennem szükségem. Októberre várjuk az 1. babánkat egy városi 3. emeleti lakásba és szembesültem a ténnyel, hogy nem tudom milyen babkocsit kéne venni. Mindenképp olyat szeretnék, amit az első naptól tudok használni, lehetőleg végig, amíg szükség van rá és amit legalább 2 részletben fel tudok vinni a lakásba.
Pillanatnyilag ez a 2 tetszik:
Raf-Pol Fenix 3in1:
A leírásából hiányzik, de 7-8 kg a váz és 5 a mózes
Retrus Planet:
Ehhez kéne venni külön autósülést is.
Szerintetek? Jó valamelyik? Van valakinek esetleg ilyen? Netán tudnátok ajánlani egy 3.-at? Max. 60 egynéhány ezer forintot tudnánk rászánni a babkocsira és az autósülésre összesen. Előre is köszi a segítségeket!
Ha megfogadsz egy tanácsot akkor egyiket se!!
60 .e -ig már sokkal jobbat kapsz !
én vennék egy márkás 3 in 1 -babakocsit bizományiból. abban hordozó is lesz de lengyelt nem .
Köszi!
És mi számít megbízható márkának etéren?
Szia4Én sem venném egyiket sem!Mindkettőnél nem véletlen hiányzik a súly feltüntetés!Nehéz mint a dög!!
Nekem ez van, és imádom!
Ehhez veszel a neten egy babahordozót használtam 1-2ezerért, hisz úgyis néhány hónapig tudod csak használni!
Itt találsz potom pénzért hordozót hozzá! Fölösleges plussz 10ezret kiadni egy babakocsira, mert van hozzá hordozó!
Mi 4 hónapig tudtuk használni, utána kényelmetlen volt a fiamnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!