Véleményetek erről a babkocsiról? Jackmar Vajper
Tartozékai: puhafalú hordozó, lábzsák, pelenkázótáska
Bolygókerekeset néztem ki és szürke-piros-fehér színben ez így 45.000 Ft
Vélemények a kocsiról?
Szerintem ez ugyanaz, mint a Rafpol, meg ezek, de most mindegy.
Attól függ, hol laksz és mire szeretnéd használni. Úgy értem, pl. kertes házban laksz (nem kell emeletről cipelni), és csak sétálsz vele fel-alá a városban/faluban, akkor arra megfelel.
De ha cipelned kell, netalán utazni vele, akkor kizárt hogy ilyet vegyél.
De ez csak egy vélemény, lássuk a többiekét...:)
Nem tudom, milyen a bicikli tárolótok, már tisztaságra értem.
Ne érts félre, csak én is emeleten lakom és a földszinten van a tárolónk, de mellette rögtön a szemetes és nagyon-nagyon büdös van, meg sok a por, így én nem tenném oda a kocsinkat.
Én első emeleten lakom, két sor lépcső, meg egy kicsi még. Nekem olyan kocsim van, hogy egyik kezemben viszem a vázat összecsukva, a másikban a mózesben a gyereket és amikor leértem, rápattintom.
Szerintem ha cipelned kell érdemesebb ilyesmit választanod.
Nem tudom mennyi pénzed van kocsira, de inkább vegyél egy minőségi kocsit használtan. Rengeteg van, tényleg áron alul a vaterán, tesz-veszen. Az én kocsim pl. 130 E volt, de kb. 80-ért tudnám eladni, úgyhogy így nézd.
Szerintem keresgélj, megéri.
2. vagyok.
egy technikai kérdés.
ha kicsi a hely hogy fogod tudni összecsukni akkor ha már nem lesz hordozóban a baba de még nem tud állni .
szinte lehetetlen vele közlekedni tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!