Megvetitek az abortuszt?
Húgom (24) teherbe esett, 5 és fél éves kapcsolata van.. Nem szeretné megtartani a babát, mert szerinte semmi értelme és ő nem akarja ilyen szinten elkötelezni az egész életét:S
Én 23 évesen szültem az első babámat, a világ legnagyobb ajándéka volt számomra, nem tudom megérteni a testvérem felfogását. De ilyen hozzá állással inkább vetesse el, mint megszülje és egész életében bánja?! Nem tudom....
Az pedig a másik kérdés, hogy 24 éves létére miért nem tud védekezni, ha nem kell a baba...
A válasz megírásának időpontja: ma 13:22
Ha most teherbe esnék, bár nekem is rengeteg dolgom van, és rengeteget dolgozom és megint tanulok és mindemellett minket is megérintett ez a "válság" dolog, nem bírnám elvetetni és pontosan abból az okból nem, amit te is leírtál.
Én sem vetem meg, mert mindenkinek a saját lelkiismeretével kell együtt élnie!
Én nem tudnám megtenni, de nyilván bárkivel előfordulhat, hogy nincs más megoldás, pl. beteg a baba.!
De előtte kell gondolni a védekezésre, mert az abortusszal előfordulhat komplikáció a később várt babákra!
9 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!