Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted legtöbb nő miért...

Szerinted legtöbb nő miért szül gyermeket?

Figyelt kérdés

ma 05:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%
Most majd az adókedvezményért is a csok mellé.
ma 09:41
 12/20 KataCoach válasza:
17%

8.

Semmi nem tiltja, hogy más legyen a véleményed.

ma 09:45
 13/20 anonim ***** válasza:
42%
Kizárólag ösztönből akar mindenki gyereket. Más indoka senkinek nem lehet rá
ma 10:19
 14/20 anonim ***** válasza:
51%

Társadalmi nyomásra, családi unszolásra-mikor lesz már unoka?

+sokan csak nem védekeznek megfelelően és összejön. Szerintem az összes gyereket vállalnak töredéke az, aki tudatosan erre vágyik és élvezi is csinálni. Pedig csak nekik kéne gyereket vállalni, nem való mindenkinek.

ma 10:21
 15/20 anonim válasza:
47%
Elvárások, ösztön, véletlen, vagy mert tényleg tud vele bánni.
ma 10:46
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Te jó ég, mennyire szánalmas ez az oldal! Azért törölték a válaszomat, mert szerintem azért szülnek, mert gyereket akarnak? Az szép!😂
ma 10:49
 17/20 anonim ***** válasza:
80%

Soha nem érdekeltek a társadalmi elvárások, sőt, nagyon sok dolog van, aminél a széllel szemben hugyozós fajta vagyok.

Az adókedvezmény, CSOK és társai sem voltak húzóerő (első gyerekemnél ezek még nem is léteztek).

Szar kapcsolat jobbá tétele szintén nem játszott.

Egyszerűen szerettem volna, én saját magam, nem más befolyásolása miatt.

Aki meg nem akar, nem szül, azt is el kell fogadni.

Csak egymás elemezgetését be lehetne már fejezni.

ma 11:06
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert vágyik gyermekre?!
ma 14:25
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
18as vagyok, most olvastam végig a válaszokat. Mennyi hülye van itt :D én is azért szültem, mert mindig is szívem vágya volt egy gyerek, és szerencsére ehhez megadatott a szerető társ is. Igen, biztos vannak más sztorik, de azért szerintem még mindig nem ez az általános szerencsére, ismerősi körömben is így látom. Az meg tényleg nettó hülyeség, hogy valaki szerintetek pl csak a pénz miatt szül, mert egy gyerek felnevelese még mindig sokkal több pénz, mint amennyit az állam ad érte, és a többsége annak is hitel. Az szja-mentesseg is havi pár tízezer, havi szinten is jóval több megy el a gyerekre. De ez nem panaszkodas, mert engem nem érdekel a pénz, imádok anyának lenni, csak arra akartam rávilágítani, hogy nem a pénz miatt szül az ember, de ha már van gyereke, nyilván hülye lenne nem kihasználni a lehetőségeket.🤷 Társadalmi nyomás, hát ezt meg inkább hagyjuk. Szintén nem sok embert ismerek, aki képes anyu, apu, szomszéd, barát kedvéért szülni egy/több gyereket, de ha mégis, akkor ő kva gyenge akaratu ember, és inkább no comment.
ma 14:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Mert szeretnének gyereket.

Milyen meglepő válasz, ugye????

ma 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!