Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a legtöbb idő, amit...

Mi volt a legtöbb idő, amit távol töltöttél a gyermekedtől?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, amikor te mentél el, és ő maradt otthon, tehát a nyári táborokat zárjuk ki. Nem is arra gondolok, amikor pl. kórházban voltál, és muszáj volt, hanem olyanra, amit kifejezetten te és a párod szeretett volna.

Mennyi idős volt akkor a gyereked, ki vigyázott rá, és hová mentetek?

2020. nov. 14. 16:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%

Reggeltől másnap estig..

De ő ment el a mamához..

1,5 éves

Maradtunk otthon..

Szülés előtt 2 hetente kaptunk egy éjjelt, hogy tudjak egyet rendesen aludni..

2020. nov. 14. 16:59
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
5 évesen hagytuk anyósra , 4 napra mentünk el kettesben kikapcsolódni. 1200kmre mentünk, de ő nem bírta volna az autót és ennyi év után kellett már ez nekünk.
2020. nov. 14. 16:59
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

14-hónap 1996-ban augusztusban nősültem .

Szeptemberben mentem Tengizbe mert pénz kellett . Majd másik év szeptemberében jöttem haza .

2020. nov. 14. 17:08
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
2 nap. 4.5 éves volt, nagyinál volt.
2020. nov. 14. 17:23
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
1,5 éves volt, 3 napot voltunk külföldön a párommal, ő addig anyukámmal volt
2020. nov. 14. 18:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

4 és fél évesen. Svájcba készültünk gyerekestől, barátokhoz, és a fiam kitalálta, hogy inkább itthon marad és anyukámnál nyaral. (Aki pont pár hete pedzegette neki, hogy nyaralhatna nála.) Kicsit aggódtam, mert úgy terveztem, hogy itthon leszek, míg nyaral a mamánál, hátha haza kell hoznom. De eléggé határozott volt, így végül megengedtem. 6 napig voltunk távol, nem volt gond.

Bár ő egy-két éjszakát máskor is aludt már ott, de viszonylag ritkán, inkább csak ha nem tudtuk máshogy megoldani.

2020. nov. 14. 18:48
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
Még nem volt 1,5 éves 2 napra mentem vidékre. Egyébként párommal nem szoktunk hosszabban nélküle elmenni, mert nem az az utazós tipus.
2020. nov. 14. 19:10
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Férjemmel ketten mentünk Mallorcára 8 napra. Nagylányom 7, kicsi 4 éves volt. Szüleim vigyáztak rájuk. Előtte is aludtak náluk pár napokat.
2020. nov. 14. 19:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Durván egy nap. Apjával volt otthon én kollégákkal mentem csapatépítőre. 5 hónapos volt.
2020. nov. 14. 20:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

13 hónapos volt, 12 napot volt anyukámmal. Mi a férjemmel nyaralni voltunk.

Minden nap beszéltünk FaceTimeon, rengeteg képet kaptunk róla. Ő is jól érezte magát és mi is.

De nem az első ottalvása volt, már korábban is sok időt töltött anyukámmal. Fontos nekünk, hogy a nagyszülőkkel is jó kapcsolata legyen, ne 4-5 évesen kezdjen velük ismerkedni. :)

2020. nov. 14. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!