Hány évesen szülted az első gyermeked? Ha másképp is valaszthattal volna hány évesen szulted volna?
Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 22:19
1/18 anonim válasza:
36, ideális lett volna: 30-32 év között.
2/18 anonim válasza:
27, tökéletes így. Mindenünk megvan, ház, kocsi, diplomák, jól fizető állás, és még nagyon gyerekek vagyunk, egész nap szórakozunk a babánkkal... Persze amikor komolynak kell lenni akkor azok vagyunk.
3/18 anonim válasza:
25
Nyilván van szempont, ami miatt jobb/könnyebb lett volna később...de most meg élvezem, hogy én meg “csak” 42, Ő meg mar szinte felnott
4/18 anonim válasza:
37, ideálisabb lett volna 30 körül...de ez van
5/18 anonim válasza:
Már nem emlékszem rá,de olyan 28 lehettem
6/18 anonim válasza:
32 évesen szültem. Szerintem ez rendben van,ezen nem változtatnék. Viszont a férjem 41 éves,na ő egész más volt 10 évvel ezelőtt. Mostmár munka után azért jobban elfárad,hétvégén is itthon ülősebb,hogy ő pihenne. Segít,odateszi magàt a házimunkában is ha én nem tudok valamit megcsinálni,de látom sokszor az arcán,hogy fáradt és feküdne lefele tévézni. Ehelyett ezt csináld,azt csináld,vedd át,sírás,rívás,zsivaj állandóan...😍🤣
7/18 anonim válasza:
#5 nem emlékszel a gyereked születési évére? Vagy a sajátodra? 🤣
8/18 anonim válasza:
22 voltam, ideális szerintem, nem csinálnám másképp 😊
9/18 anonim válasza:
36, és ha újra lehetne kezdeni, akkor is 36 lennék. 😊
10/18 anonim válasza:
34. 25-26 évesen szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!