Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyereknevelés, gondozás...

Gyereknevelés, gondozás kapcsán ki, hogyan viseli a kritikát, amit a közvetlen környezetétől kap?

Figyelt kérdés
Segítségünk nincs, igazából nem is várom el. Viszont a hátráltatást nagyon nehezen viselem. Babalátogatók, családlátogatók alvasidőben, fürdésidőben. Persze a vendéglátás alap, a finom kritika meg rendszeres.

#kritika #Babalátogatás, #Vendégeskedés
febr. 19. 18:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
61%

20: az idosebb generacionak nem tetszik, hogy a “szemtelen fiatalok” nem ugy ugralnak, ahogy ok futyulnek. A latvanyos besertodes, hisztizes a reakcio.

Jol csinaltad, pelda lehetne sokak szamara, akik nem mernek konfrontalodni, “megiscsakazapamanyam” jeligevel.

tegnapelőtt 10:19
 22/28 anonim ***** válasza:
67%

Babalátogatók, családlátogatók alvasidőben, fürdésidőben??? - mivan? Csapnám rá az ajtót arra a bunkóra, aki este beállít vagy alvásidőben.

És jó magasról szrom le, hogy a férjem anyja vagy a sajátom, vagy hogy 180 km-ről jön. Nem, nem jön be.

tegnapelőtt 15:02
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Hol laknak hogy nem képesek délutánig odaérni? Korán elindulnak megvan. Az én nagyim tőlünk 5óra kocsira lakik, hajnalba szoktunk indulni hozzájuk persze ebéd után csak estéreérnénk oda.
tegnapelőtt 15:18
 24/28 anonim ***** válasza:
43%

Mondjuk félelmetes, hogy milyen tutyimutyi szerencsétlenség a férjed.

Nálunk tudod mi lenne? A férjem a kapuból zavarná haza az anyjáékat, hogyha "beugranának" csak úgy.

A tied miért egy tketlen csávó? Amúgy ez csak rosszabb lesz. Ő anyuci pici fia, ergo nem fog konfrontálódni, téged ellenben megesz majd az ideg hogy anyósék mikor állítanak be.

Én elválnék a francba, amíg nem késő.

tegnapelőtt 15:45
 25/28 anonim ***** válasza:
71%

Ne haragudj, de jo hogy a ferjed nem paterolja ki a sajat szuleit…

Persze van az a helyzet, de azt irod messzirol jonnek, akkor csaknem mindennaposak a latogatasok

Nehanapjan kibirod nem? Foleg ha ragaszkodsz a ferjedhez.

tegnapelőtt 16:02
 26/28 Bogica0616 ***** válasza:
67%
Kedves 25 válaszoló, látod itt minden nő kipaterolja akár a saját anyát is ha nem pont jókor megy. Később persze, jól jönnének a nagyik, de addigra már eltűnnek.
tegnapelőtt 17:31
 27/28 Bogica0616 ***** válasza:
61%
Szerintem, csak próbáld figyelmen kívül hagyni a megjegyzést. Ugyan nem írtad, mibe szólnak bele. Egyszerűen tisztázd velük, hogy nem volt időd dolgokra, de jó, hogy mentek mert segíthetnek. Ha még a baba körül szólnak be, akkor meg l, hogy te nem így szeretnéd csinálni. Vagy mutasd be mért rossz ötlet amit tánacsolnak.
tegnapelőtt 17:38
 28/28 anonim ***** válasza:
62%

Engedd el a füled mellett, sőt én ha olyat mondott aminek tudtam a tök ellentétét csinálni, abban a percben elkezdtem.

Mennyit hallottam a tea milyen fontos😂 szerencsére a gyerek mivel nem kapott soha nem is itta meg.

tegnapelőtt 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!