Lehet butaság, de akinek figyelem/viselkedés zavaros, esetleg autista a gyermeke, annak mik voltak az első jelei? Mennyi idősen? Kisbaba korban észrevehető volt már valami?
Figyelt kérdés
jan. 24. 19:43
11/13 anonim 

válasza:

Nem vagyok szakember, de amúgy szerintem baromság, ne is foglalkozz ilyen véleménnyel. Akinek auti lett végül a babája, amiket hallottam, pont az ellenkezőjét állítja. Azt, hogy babaként nem tartott szemkontaktust és nem akkor sírt, ha le lett téve, hanem pont, mikor ölbe vették.
12/13 anonim 

válasza:

11, azon túl, hogy egyetértek azzal, hogy nem lehet ennyi idősen diagnosztizálni, utólag is csak belemagyarázni lehet a jeleket, de:
rögtön cáfolom amit írsz. Babaként pont hogy brutálisan tartotta a szemkontaktust, konkrétan kiégetett a szemével és abszolút ölbebaba volt az autista gyerekem.
13/13 anonim 

válasza:

Kedves kérdező!Én 2 hónapos koromig nagyon sírós baba voltam és enyhén autista vagyok,de csak 26 éves koromban vagyis tavaly nyáron derült ki hogy az vagyok.A húgom nem volt sírós baba csak a fogzás viselte őt meg nagyon 8 honaposan ő pedig olyan szinten autista hogy csak 9 osztálya van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!