Mikor először jön ki a gyerekorvos házhoz, kell “illik” adni neki pénzt? Ha igen,mennyit?
Figyelt kérdés
Csak egyszer jön ki, miután megszületett a kicsi,utána nekem kell bevinnem.jan. 16. 16:45
12/19 anonim 

válasza:

Gyerekorvos is kimegy. Legalábbis kikellene mennie amikor hazaviszik a babát.
13/19 anonim 

válasza:

22 éve sem kellett adni pénzt a gyerekorvosnak mikora elöször ki jött hozzánk se a védönek.
Ilyen tényleg a 80 években Volt utoljára.
14/19 anonim 

válasza:

Én nem adnek penzt..de valaki felvilagositana hogy ez miert is buncselekmeny?
15/19 anonim 

válasza:

14
Nem sok médiát nézel hallgatsz ezek szerint
Nézz utána a hálapénz fogalmának!
16/19 anonim 

válasza:

14 hálapénzt adni és elfogadni az pár éve. Simán fel lehet jelenteni mindkettejüket
17/19 anonim 

válasza:

Az elso haziorvosi latogatas elvileg kotelezo ,nem kell fizetni, vedononek meg aztan semmikepp. 11 eve mikor visszasargult a kislanyom akkor mi adtunk egy tizest, de az rendkivuli, hetvegi hazhoz hivas volt. Illetve anyukam addig nem engedte el. Bar mikor korhazba kerultem, akkor is lefizette az osszes novert,hirtelen kaptam meg parnat,takarot ,szelloztettek es segitettek enni is. Elotte ram se bagoztak. Igy mukodott regen. Most mar nem szabad sehol fizetni. A tobbiek siman felnyomnak
18/19 anonim 

válasza:

14-es, te hol elsz ?
20 eve nem elek Mo.-n, megis tisztaban vagyok az uj torvenyekkel ! Te ugy elsz ott, hogy fingod nincs mik a torvenyek ? Az szep !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!