Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor először jön ki a gyereko...

Mikor először jön ki a gyerekorvos házhoz, kell “illik” adni neki pénzt? Ha igen,mennyit?

Figyelt kérdés
Csak egyszer jön ki, miután megszületett a kicsi,utána nekem kell bevinnem.

ma 16:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Igen, ez illett a 80-as években...21. században élünk, még meg is büntetik...
ma 16:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis!
ma 16:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. El se fogadná.
ma 16:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mint ahogy az első válaszíró is írta. Ez ugyanis ma már vesztegetésnek minősül, és mint ilyen az bűncselekmény. Igen a hála pénz adása az bűncselekmény! Nem csak azt büntetik, aki elfogadja, hanem azt is aki adja. Úgy hogy ne adj pénzt! Mert az bűncselekmény!
ma 16:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

2025 van bakker !!

Bortonbe kerulhet a doki is meg TE IS ha bejelent !

ma 16:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Sosem fog kikopni ez a szánalmas szokás és pont az ilyenek miatt, akik csakazértis tömni akarják ezeknek a zsebét! Nem kell! Sose kellett! Van fizetésük! Egyébként meg már évek óta bűncselekmény. Adni is, meg elfogadni is.
ma 17:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez hogy ötlött fel benned, kérdező??
ma 17:43
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

6-os, sajnos rengeteg a tudatlan nepseg a mai napig, azert tart itt az orszag, ahol.

Igen, vannak magyar tudosok, feltalalok, de az igazsag az, hogy a nepesseg nagy resze sotet.

ma 17:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Nagyon nem akar kikopni a köztudatból, hiába van már rá szabály (és büntetik is, ha kiderül). Én 2017-ben szültem, eszembe sem jutott pénzt adni neki. Megkérdeztem, hogy kér-e inni, mert nyáron szültem, hőség volt és rendelés után jött hozzánk. Egy pohár vizet fogadott el, de tényleg pokoli meleg volt aznap. A védőnő ugyan ez, megkínáltam, de nemet mondott.
ma 18:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Ha szeretnéd, megkínálhatod kávéval, süteménnyel maximum.
ma 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!