Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem nem tudja örül-e a...

A férjem nem tudja örül-e a babának. Többi lent.?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van közösen férjemmel egy 2 éves gyermekünk, neki az előző kapcsolatából van egy 7 éves gyermeke, aki velünk él. Hosszú történet, nem részletezem, hogy miért.

Úgy néz ki összejött a kistesó. Nagyjából 5-6 hetes lehetek, 1 éve próbálkoztunk. Én nagyon boldog vagyok, de a férjem nem tűnik annak. Tegnap rá is kérdeztem. Nem tudja örül-e, de nem fogja kérni, hogy vetessük el, mert ő nem lesz gyilkos. 2 és fél szobás lakásban élünk. A fél szoba lenne a a közös gyermekünk szobája, de azt jelenleg raktárként használjuk. Szárító, ruhák, meg minden más. De felmerült annó köztünk az is, hogy szoba csere, ha jön a baba. A nagy szoba a mi szobánk, még a közös gyermekünk velünk van. A kisebb szoba az előző kapcsolatából született gyereké, mert mikor ide költöztünk a 2 hetente 1 éjszaka láthatásra rendezkedtünk be és nem hosszú távra, mert költözni szerettünk volna saját házba, de sajnos akadályokba ütköztünk, nem hitelez a bank férjem és előző kapcsolata miatt. A lényeg, hogy a pénz miatt aggódik leginkább a Baba miatt. Nagyon sok minden van, maradt rengeteg uniszex ruha, amiket direkt eltettem, mert szerettünk volna még egy gyereket. Leginkább csak pelenkát kell venni, meg tápszert, ha megint nem lesz tejem. 2 hónapig tudtam szoptatni a gyerekünk. A helyzet az, hogy iszik a férjem. Nem lesz agresszív meg semmi, igazából nagyon csak a beszédben lehet észrevenni nála, teljesen ugyanúgy viselkedik ittasan és józanul. De sokat iszik. Napi 5 sör. Ha kap, akkor pálinka is. Fizetéskor rituális bevásárlás, Jäger, sör, bor. 1 üveg bor, az 1-2 nap, attól függ. De a napi sör az megvan. Nagyon sokat veszekedtem vele miatta, én nem iszom, csak nagy ritkán 1 somersby, de azt is kb 5 alkalomból 3 alkalommal oda adom neki, hogy nem kérem. Belefáradtam, hogy mindent én állok én spórolok. Számlák (lakbér, rezsi) az enyém, ő fizeti a netet, telefont. Ha gyerekeknek kell valami én veszem meg, főzni én veszem meg, ha megkérem vegyen ezt meg azt megveszi, szó se róla, de rengeteg felesleges dolgot vesz. Annyiszor mondtam neki, ha nem venne minden nap 5 sört, csak 400 ft-al számolva, 5 nap az 10 ezer. 2 hétig tartaná maradna 20 ezer... Mit csinálhatnék még? Aggódom az egészségéért is és, hogy anyagilag teljesen tönkre megyünk így és én nagyon örülök a babának, de félek is.

Tanácstalan vagyok, ha nem akarja én nem tudom elvonóra küldeni, igaz?

ma 08:40
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Nincs pénzetek. Egy 3 embernek elfogadható lakásban laktok már most is 4en. A férjed nem fizette a régi hitelét, vagy nincs jövedelme ezért nem hitelezhető. De a legszebb, hogy súlyos alkoholista. Hogy mertél erre akár 1 gyereket is vállalni? Minek próbálkoztatok, ha semmi nem adott egy gyerekhez? Ha nem akarod még egy gyerek életét tönkre tenni a már meg lévő kettőn és a sajátodon kívül akkor elveteted.

Csak idő kérdése, hogy az ilyen fokú alkoholizmus mikor lesz rosszabb.

ma 11:39
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem szültem volna még egy gyereket,kevés a hely,kevés a pénz és alkoholista. Igen kedves alkoholista,de amikor a pia fontosabb mint a napi betevő az egy újszülöttel nem fog vigasztalni.

Ilyen körülmények közé nem szültem volna,pláne hogy nem száll be a közösbe de piát azért vesz,pff vicc...

ma 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!