Szeretnék második gyereket, de rossz döntés lenne. Hogy tegyem túl magam rajta?
Van egy 3 éves gyerekünk, és ha arra gondolok, hogy nem lesz több, szomorú leszek. Másrészt tudom, hogy minden ellene szól, hogy vállaljunk második babát. Anyagilag meg tudnánk oldani, de nehezebben, mint egy gyerekkel. Nemrég jöttem vissza dolgozni, ha újra elmegyek szülni, már nem fognak visszavárni. A kisfiam nagyon sok figyelmet igényel, segítségünk nincs, a férjemmel minden energiánkat leköti. Nem szerettem terhes lenni, egy kisgyerek mellett főleg nehéz lenne, ráadásul szülés utáni depresszióm is volt. És a legfontosabb érv, hogy a férjem jelenleg nem szeretne több gyereket, de én úgy gondolom pár év múlva már késő lenne, már 35 vagyok, és a korkülönbség is túl nagy lenne. Szóval most vagy soha (vagy legalábbis 1 éven belül), szerintem emiatt is stresszeltem rá a témára.
Érzett valaki így? Mi lett a vége? Lett második baba vagy sem? Ha nem, mennyi idő volt amíg elfogadtad?
De ha egyszer nem mondtam még ki a férje sem, hogy már pedig NEM, csak most úgy tűnik, hogy inkább.
Hol hol van itt az
ún. telhetetlenség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!