Milyen ritkábban gyártott plüssállatfajtája van a gyerekednek?
Figyelt kérdés
Csak igazi állatokra értem, tehát nem sárkány vagy kraken.
Cicát, medvèt, kutyát, elefántot rengeteget gyártanak. De ritkább például a mókus, halak, orrszarvú, kecske és mèg sok más.
Az enyémnek egy keselyűje és egy kígyászkeselyűje van.
tegnapelőtt 11:41
2/29 anonim válasza:
Ezen még sose gondolkodtam. Mókus mondjuk van 2 is. Meg egy gólya. Gondolom, az se olyan gyakori. Az összes plüsst tőlem örökölte, én nem is akarnék többet, de már kapott két kutyát, 1 macskát, oroszlánt, tigrist.🙄Mondjuk ebből csak a 2 utóbbi nagy, a többi mini, de akkor is.
5/29 babyboom567 válasza:
De különben ez csak attól függ ki mit tart ritkának.
Beütnéd,hogy gólya vagy répa plüss,kiadna ezret.
7/29 anonim válasza:
Kihalt ugyan már, de létezet: ammonitesz.
9/29 anonim válasza:
Az egyiknek sün, a másiknak egy vadliba. Így konkrétan ezeket nem szoktam látni másoknál, de H&Mről rendeltem, tehát valahol az országban tuti van még más kisgyereknek is.
10/29 anonim válasza:
Csiga 🙂 meg van vidra, kígyó. De annyira nem ritkaság, rengeteg helyen kapni ilyen plüssöket, ami nem maci, cica, kutya... (a vidra konkrétan a Tisza-tavi Ökocentrumból van 🤷🏼♀️)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!