Mit tennétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Nemrég zajlott le a volt párommal az apasági perünk december 2-án. Az apaságit aláirta, de én nem egyeztem bele abba hogy az ő nevét kapja. Terhességem alatt nem támogatott, el se hitte hogy tőle van. Megvolt a dns teszt, tudta az eredményt de míg a per le nem zajlott nem kereste a fiát. Utánna már többször lejött megnézni, hozott ezt azt. Simogatta stb. Tisztába persze nem rakta, mert észre se vette hogy bekakilt. Most úgy volt hogy ünnepekkor elviszi a családjához. 5 hónapos lesz nemsoká, kétszer látták eddig a szülei. Ma kiderült még se viszi mert nagyon hideg van és fél hogy felfáz, még nem "erős" az immunrendszere. Én csak szerettem volna ha van kapcsolata a másik családdal is a gyerekemnek, de ha annyira érdekelné őket akkor erősködnének hogy már pedig látni akarják. De nem így van. Pedig autóval van az apuka, van autó ülés, adok rá egy overált, sapi, kesztyű. Holnap jönne az apja, gondolom látni akarja, meg ajándékot is vett neki. Engedjem hogy jöjjön vagy sem? Csak a gyerektartás lett megállapítva, a láthatás nem. Nekem is dolgom lenne holnap.dec. 25. 12:10
11/15 A kérdező kommentje:
Szomszéd családba biztos tudom hogy az apuka jön, pedig már 2 éves a kislány. Ott úgyvan hogy 3 éves kor alatt nem viheti el csak az anya engedélyével.
dec. 26. 07:00
12/15 anonim válasza:
Nem, kérdező, tévedsz. A bíróság dönt. Ha úgy dönt a bíróság, akkor a 3 hónapost is elviheti a másik szülő.
13/15 A kérdező kommentje:
Szerencsére nálunk eddig csak a gyerektartás lett meghatározva😁
Es ne aggódj tuti nem dönt úgy a biróság, mert egy iszákos, drogos felelőtlen apáról beszélünk.
dec. 26. 14:56
14/15 anonim válasza:
Értem, tehát teged az zavar, hogy az "iszákos, drogos felelőtlen apa" nem vitte el a gyereket. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
15/15 A kérdező kommentje:
Az a bajom hogy az ő felőli rokonok nem kiváncsiak a kicsire.
dec. 26. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!