Nemrég zajlott le a volt párommal az apasági perünk december 2-án. Az apaságit aláirta, de én nem egyeztem bele abba hogy az ő nevét kapja. Terhességem alatt nem támogatott, el se hitte hogy tőle van. Megvolt a dns teszt, tudta az eredményt de míg a per le nem zajlott nem kereste a fiát. Utánna már többször lejött megnézni, hozott ezt azt. Simogatta stb. Tisztába persze nem rakta, mert észre se vette hogy bekakilt. Most úgy volt hogy ünnepekkor elviszi a családjához. 5 hónapos lesz nemsoká, kétszer látták eddig a szülei. Ma kiderült még se viszi mert nagyon hideg van és fél hogy felfáz, még nem "erős" az immunrendszere. Én csak szerettem volna ha van kapcsolata a másik családdal is a gyerekemnek, de ha annyira érdekelné őket akkor erősködnének hogy már pedig látni akarják. De nem így van. Pedig autóval van az apuka, van autó ülés, adok rá egy overált, sapi, kesztyű. Holnap jönne az apja, gondolom látni akarja, meg ajándékot is vett neki. Engedjem hogy jöjjön vagy sem? Csak a gyerektartás lett megállapítva, a láthatás nem. Nekem is dolgom lenne holnap.
tegnap 12:10
1/9 anonim válasza:
Átlag egyedülálló anya el se engedte volna az ekkora csecsemőt az apjával.... Igen, engedd hoyg oda menjen. Nyilván nem egesznapra tervez.
tegnap 12:18
2/9 A kérdező kommentje:
Én is mentem volna, egyedül nem engedném el.
tegnap 12:24
3/9 anonim válasza:
Őszintén? Egyáltalán nem erőltetném a kapcsolattartást, ha ő/ők ezt láthatóan nem akarják, egyedül pedig biztosan nem engedném el vele a gyereket még nagyon sokáig.
Összességében, ha jönni akar és nekem nincs más dolgom (most nem takarításra, meg bevásárlásra gondolok), akkor jöjjön, felőlem a szüleivel együtt is akár, rajtam ne múljon a kapcsolatuk, de részemről ennyi. Ha éppen nem megfelelő, akkor ezt is kommunikálnám és megbeszélnénk egy lehetséges másik időpontot, hogy lássa, hogy partner vagyok és nem lepattintani akarom. Szerintem ez a gyerek érdeke. Az nem az, hogy akaratuk ellenére rátold másokra. Ha ők ezt így látják jónak, akkor így van jól, ne erőltesd.
tegnap 14:00
4/9 anonim válasza:
Egyetértek 3assal. Nem akadályoznám a láthatást de nem erőltetném. Valószínűleg amíg ennyire pici nem is fogja nagyon komolyan venni a láthatást. Majd ha már "tud kezdeni vele valamit", tehát tud vele játszani majd akkor jobban fogja keresni.
tegnap 17:23
5/9 anonim válasza:
Ha már megbeszéltétek, egy vélt sérelem miatt ne vond vissza a szavad. Milyen dolgod lenne, amiben akadályozna az apa érkezése?
Később pedig egyeztetve engedném a láthatást, de nem kizárólag az ő feltételeik mentén.
tegnap 17:39
6/9 anonim válasza:
És te még odaadtad volna hogy elvigye?? Annak aki még le is tagadta a saját gyerekét meg pereskedni kell?
Te se vagy százas.
tegnap 18:12
7/9 anonim válasza:
Ráadasul csecsemőt odaadni??
Ez már gyámügyi szint.
tegnap 18:12
8/9 babyboom567 válasza:
Te komolyan odaadtad volna az 5 hónapos gyerekedet olyannak, aki nem is akarta őt?
5 hónapos csecsemőt,nem is visznek láthatásra.Még ha kérne is ilyet az apa a bíróságtól, alapból elutasítanák.
Én megértem,hogy kimerült és fáradt vagy, de gondolkozzál egy kicsit.
tegnap 18:34
9/9 A kérdező kommentje:
Olvassátok már vissza basszus hogy én is mentem volna velük. Nem adtam volna neki oda egyedül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!