Mit tennétek ebben a helyzetben?
Férjem a saját vállalkozásában dolgozik, amibe az évek folyamán belefásult, utálja; ugyanakkor nem élünk belőle rosszul.
Időről időre előáll azzal, hogy elege van, és ő akar itthon lenni a gyerekekkel, én meg menjek, és csináljam.
Régóta terv, hogy én fogom csinálni majd, de a kisebbik gyerekünkkel vagyok itthon, aki 8 hónapos, a nagyobb 4 éves.
Ma is előállt ezzel az egésszel, amiből nekem már nagyon elegem van, mert egyrészt sokan összetennék a két kezüket, ha ilyen lehetőségeik lehetnének, másrészt sokan utálják a munkájukat, mégis a pénzért, megélhetésért, a családjukért nap, mint nap bemennek, és odateszik magukat, akár jópofizva az idióta főnöküknek is, aki kb. minden nap lábat töröl bennük... A férjemnek meg még egy ilyen főnöke sincs; általában 9-10 körül kell odamennie (igaz, cserébe sokszor éjjel is van munkája még).
Szóval elegem van már a depresszív hangulatból, amit rajta látok, és ami rám is átragad, kihat az egész napunkra a gyerekekkel.
A családi béke érdekében átvenném, de nem bírom otthagyni anyaként a nap nagy részére a 8 hónapos gyerekemet, hogy ne en gondozzam, neveljem, tanítsam, hogy lemaradjak az első lépéseiről, szaváról...stb.
Ti mit tennétek?
Az idegileg belefásult, megcsömörlött feleségtől elvárja a férj, hogy lássa el a 2 gyereket 0-24-ben. Igazán megértő, szerető férj lehet. Ja, nem.
Írja a kérdező, hogy sz.rik a háztartásra is a férje.
Le mertem volna fogadni, hogy lesz olyan komment, ahol a kérdező lesz a szemét önző, és láss csodát, itt a 4-es 😂😂
Az a baj kérdező, hogy ha otthon marad, akkor nagy eséllyel este hazaérve a házimunka is téged fog várni.
Maximum ahogy írják, 1-2 beugorhatsz helyette, de az hogy ő legyen otthon, azzal csak magadat fogod megszivatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!