Együtt maradni vagy nem ?
A válás nem megoldás. Lesz majd gyerek elhelyezési per, és a vasárnapi apuka is üvöltözni fog, csak nem lesz ki odaálljon a gyerek és közé.
Apukának segítség kell.
Szerintem jobb heti 5 perc üvöltés, ha "csak" ennyi a baj, minthogy csonka családban nőjenek fel. Egy egyedülálló anya akármennyire szeretne nem tud annyi időt szánni a gyerekeire, mintha 2 ember lenne a feladatra. Szerintem ez sokkal rosszabb hatással van rájuk összeségében, mintha heti egyszer hallanak egy heves vitát, ami amúgy pont a problémák megoldását és a feszültség levezetését szolgálja.
(Mondom ezt úgy, hogy az én szüleim is vitáztak, veszekedtek, néha ajtócsapkodósan, de mégis 32 éve együtt vannak, és szeretik egymást. Ha szétmentek volna szerintem nélkülözve nőttünk volna fel, nem csak anyagi szempontból. Százszor inkább pár hangos veszekedés.)
22-es elkerülte a figyelmedet, hogy az apuka alkoholista, az üvöltözés csak az alkoholos befolyásoltság egyik hozadéka.
Valóban inkább éljenek együtt egy alkesz szülövel, mert az legalább több (minöségi) idöt fog velük tölteni, mint egy szülövel, de nyugalomban.
Az ordítozás pedig valóban problémamegoldóként szolgál, nem is egy idegbeteg ember próbálkozása az akarata érvényesítésére.
Te nem vagy normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!