Együtt maradni vagy nem ?
heti 1x5 perc veszekedés ,nem villág vége .ennyit én is veszekszek a gyerekeimel vagy fėrjemel néha
a rendszeres napi veszekedės vagy napi alkoholizálás az már gond .
rendszeres napi részeg veszekedés nem tesz jot stb
ez a tapasztalatom .
Heti egyszeri ordítozás simán belefér.
A közhiedelemmel ellentétben, az sem jó egy gyerek ha trauma nélkül nő fel. Fontos, hogy lássa veszekedni a szüleit is. De ez csak akkor nem káros, ha utána képesek vagytok kibékülni. Igazából ez a fontosabb. Ha szeretitek egymást, és néha összevesztek, de mindig kibékültök, az nem baj, emiatt nem kell elválni szerintem.
Ha apa munka után megiszik 1-2 sört, az szintén nem válóok. Nem mondom, hogy ideális, de nem válóok. Ha rendszeresen kontrollvesztésig issza magát, az már lehet válóok.
Van egy bűvös mondat, "nem a gyerek előtt!"
Ha apuka felnőtt fejjel nem tudja kontrollálni magát a gyerekei előtt... Meg ez a születési betegség az alkohol hatására..ezt ne vedd be.
Mindenki próbálja megmagyarázni ha részegből állat lesz.
Jó lenne kezelni a munkahelyi gondjait, hogy ne stresszeljen annyit. A kommunikáción dolgozni kéne, mert a gyermeknek nem jó a kiabálás. Milyen gyakran iszik?
Még annyi, hogy nagyon kicsi az esély arra, hogy találsz olyat aki mellett sosem fogtok vitázni
"üvöltés". Tudjátok értelmezni ezt a szót vagy segítsek? Még magammal szemben sem tolerálom ezt, föleg nem egy részeg embertöl, nemhogy a gyerekeimet tegyem ki ennek. És hogy megelözzem a kérdéseket, nem, otthon nálunk a férjem és köztem nincs üvöltés, de még csak veszekedés sincs, soha nem is volt. Legfeljebb viták vannak, amiket érveléssel szoktunk megbeszélni, nem emelt hangnemben.
Ez azért is van, mert én pontosan ilyen szülök mellett nöttem fel. Ma hallókészüléket viselek, súlyos halláskárosodásom van, amiben szakértök szerint nagyban közrejátszott, hogy gyerekként nem akartam meghallani ezeket az üvöltözéseket és így "védekezett" a szervezetem. Sokkal nagyobb következményei lesznek egy ilyen mérgezö légkörnek, mint azt sok szülö gondolja. Felnöttként már tudatosan kerülöm az ilyen embereket, akik csak üvöltözéssel tudják kezelni a problémáikat, nekem azokkal nincs dolgom. Ezt javaslom kérdezönek is, becsüld magad annyira, hogy kiiktatod ezeket az életedböl, a gyerekeidet meg föleg meg kell védened. Én is terápiát javaslok az apának, hogy megtanulja a helyes konfliktuskezelést és amennyiben nagyon sürgösen nem hajlandó erre, lapát.
Kérdezö, hát miért nem egyböl ezzel kezdted. Az "üvöltés" problémája böven eltörpül a napi 1-2 sör meg a hétvégi még több mellett. A férjed egy alkesz.
"innentől kezdve hétvégén nincs pia vagy hűlt helyünket találja" hát ezen jót nevettem. Egy alkoholistának próbálod megmondani, hogy mikor ihat?
A napi szintü alkoholfogyasztás már magában egy akkora probléma, hogy gondolkodás nélkül cuccolok el töle. Egyedül is, két gyerekkel a nyakamon meg még gyorsabban.
Családfüggö vagy. És komolyan ilyen családra vágysz? Ez neked család?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!