Megéri költeni ilyen önfejlesztő kártyákra mint az Anyaszervíz ?
10
De vannak eszközeim.De ahogy én magam is változtam személyiségre anyaként úgy a gyerekem és az őt körülvevő világ is változik, már nem csak én és a szűk közege hat rá és ennek megfelelően neki is mások a reakciói, illetve nekem is bizonyos helyzetekben. Változott az életünk is, az övében is nagy változások vannak.
Az aki nem ismeri magát az elégedetten hátradől és azt mondja frankó vagyok. Aki ismeri önmagát és az életét is őszintén nézi, az tudja hogyha valamit tudna, szeretne változtatni, tehát ismeri azt amiben él.
Csináltam traumafeldolgozást köszönöm! :) Többszörösen végigmentem azon az úton ami által megismerhettem saját magam! De az ÉN vagyok, nem a gyerekem.(És nem hiszek a generációs xarokba ha esetleg erre gondolsz, te ettől még hihetsz csak nekem ne keljen). A gyerekem egy tőlem független személyiség akit kölcsönbe kaptam hogy a legjobb tudásom szerint neveljem egy csodálatos emberré.
Általában az fújja az eszköztelen vagy szöveget aki saját maga azt gondolja ,hogy már mindent megélt és tud. Idővel majd rájössz, hogy te is meglepődhetsz még:D
Ja és azért kérdezek itt, mert ez a hirdetés sokszor szembejött velem és nézegettem és igen, kiváncsi vagyok azoknak a tapasztalatára akik esetleg ,,megvették".
És mert ez az oldal erre van:D
Ha senki se kérdezne itt ,akkor nem tudnád hova odaírni, hogy nincs eszközöd, eszköztlen vagy.Ezzel is mutatva, hogy te egy felsőbbrendű lény vagy aki már megtalálta a bölcsek kövét, igaz?;)
#10! Ezek szerint te végig csináltál és nézd meg, milyen hatástalan volt🤣
Egyébként te adod a leghasznosabb válaszokat. Már tudja is, hogy oda biztosan ne menjen🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!