Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megéri költeni ilyen önfejlesz...

Megéri költeni ilyen önfejlesztő kártyákra mint az Anyaszervíz ?

Figyelt kérdés
Változatott az életeteken? Kevesebbet kiabáltok a gyerekkel vagy higgadtabban tudtok kezelni helyzeteket? Ilyesmik érdekelnének.

ma 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi ez, de most, hogy írod, anyámnak tuti beszereznék egy paklit😂Hol lehet kapni?
ma 18:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Neten jött szembe velem. Most már sokadszorra.:)Keress rá úgy hogy anyaszervíz
ma 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Az önfejlesztést már gyerekvállalás előtt el kellett volna kezdeni.

Nem, nem kártyákkal, hanem valóságosan.

Szegény gyerek.

ma 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én most a mom balance egyik online tréningjén töröm a fejem, de olyan drága, hogy még vagy 20x meggondolom. Igyekszem már nem felülni minden ilyen vonatra, mert csak lúzernek érzem magam tőle :D Alvással kapcsolatosan is befizettem valamire anno, de újat nem tudott mondani. Ja, meg az EC volt a másik, amit pedig 1 hét után hagytam a francba, hogy majd eljön úgyis a nap, hogy szobatiszta lesz a gyerek, nem fogok én erre külön időt meg energiát fecsérelni.

Most hisztis időszakot élünk, állandó rám csimpaszkodással (hamarosan kistesó érkezik), és ez viszont már olyan idegállapotokat eredményez, hogy fontolóra vettem a fentebb említett tréninget.

ma 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyen fizetős tréningek és kártyák nem tudnak semmi olyat, ami ne lenne ingyen elérhető az interneten/könyvtárban, maximum nem magyar nyelven. Az a kérdés, hogy ki hajlandó fizetni azért, hogy egyben kényelmesen megkapja ahelyett, hogy kicsit kutatnia kellene.
ma 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A kártyák abban segítenek hogy mankót adnak, se tudatosnak lenni neked kell. Ha használod és figyelsz magadra, akkor működik, ha nem akkor hiába veszed meg.
ma 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván :) Én mondjuk hajlandó vagyok fizetni érte, mert nem érek rá mindent kikeresni, csak nem mindegy, hogy mennyit kérnek érte :D A pofátlanság határát súrolja némelyik, különösen az előre legyártott online tréningeknél. Pláne, hogy amikkel eddig találkoztam, a fele legalább csak körítés. Bugyuta hasonlatok a barlanglakó ősemberrel, kardfogú tigrisekkel, stb 😂
ma 19:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az sokszor egyénfüggő, hogy kinek mi válik be. Ha pont jól passzol a te stílusodba a kártya gondolkodási struktúrája és _használod_, akkor valószínűleg működik. Simán gondolkodni ilyenekről is hasznos és bármilyen ilyen program beosztást, mankót ad, segíti a rendszerességet. Ezt úgy mondom hogy a konkrét kártyát nem ismerem, általában igaz ez szerintem.
ma 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!