Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kb. 1 hete volt pozitív Lh...

Kb. 1 hete volt pozitív Lh tesztem. Mai nap nyákfolyásom volt és csináltam újabb Lh tesztet, ami szintén pozitív lett. Ez normális?

Figyelt kérdés
Mensim rendszertelen, így követni se tudom nagyon mikor kell megjönnie.

dec. 10. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha pozitív is lesz egyszer az LH teszt, ne hagyd abba a tesztelést! Sokan elkövetik ezt a hibát, nem szabad abbahagyni, ha egyszer pozitív lesz. Főleg, ha rendszertelen a ciklusod. Ez nagyon fontos.

Azért, mert vannak nők, akiknek nem reped meg elsőre a tüsző.

Valószínűleg nálad is ezt történt. Több oka lehet, hormonális, PCOS, stb, ebbe most ne menjünk bele, teljes kivizsgálással lehet rájönni.

Például szép pozitív az LH teszt a ciklus 13. napján, majd a 16. napon megint, majd a 19. napon megint. Melyik volt az igazi? Az utolsó, akkor repedt meg ténylegesen a tüsző, addig többször próbálkozott a szervezet.

Sőt, sajnos néha többedjére sem reped meg, de azt már orvos csak orvos tudja kezelni

Érdemes lenne hőmérőznöd minden reggel. Az mutatja, hogy megreped-e a tüsző.

Ha pedig LH tesztelsz, akkor tesztlej folyamatosan, ha van hozzá kedved és erőd. Végig, teljes ciklusban, ha nem hőmérőzöl mellette. Máshogy nincs értelme sajnos.

És persze orvosi kivizsgálás, ha még nem volt, mert a rendszertelen ciklust kezelni kell, különben sokkal nehezebb, vagy akár lehetetlen teherbe esni, amíg az okot nem kezelik.

dec. 10. 20:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. :)
dec. 10. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!